2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #93 & #94 de Markthal, Pasar Malam en ontmoet Kiko!

kiko

Een weekend vol eten en natuurlijk de komst van Kiko is voorbij! Een heerlijk weekend en fijne vakantie, nu moeten we helaas weer terug naar 5 dagen school. Maar laat ik maar gewoon beginnen met nagenieten!

Zaterdag

De ochtend begon met een probleem op het kritieke pad. Ik stond later op dan gepland, douchte me, waarna ik mijn favoriete items uit de shoplog van zaterdag aantrok. Bij de bakker duurde het langer dan gepland, dus mijn kritieke pad liep compleet in de soep. We hadden afgesproken om rond half 10 bij mijn schoonouders te zijn, dat werd 10 uur..

We hadden namelijk afgesproken naar de Markthal in Rotterdam en de Pasar Malam in Rijswijk te gaan! Met de vertraging kwamen we uiteindelijk om 12 uur aan in Rotterdam.

Ik keek mijn ogen uit zo mooi! Ongeloofelijk! Het begon al met de vorm van het gebouw. Heel  apart! Maar binnen was machtig mooi. En natuurlijk de kraampjes. Jammie!! Ik ga niet alles laten zien. Dat doe ik morgen ;).

Na een paar uur daar te hebben vertoefd vertrokken we naar Rijswijk. De 2e keer dat Kenneth en ik meegingen naar de Pasar Malam. En ik ben er echt gek op geworden. De sfeer, het eten, en de mensen. Niet dat ik contact heb met die mensen, maar gewoon om te zien. Heel gaaf!

Als avondeten aten we nasi met saté bij ’t bami hutje! Mocht je ooit een keer naar de Pasar malam gaan, dan is hun eten echt een aanrader!

En als toetje aten/dronken we Es Shanghai. Lekker! En niet veel later reden we weer naar huis. Bij mijn schoonouders dronken we nog wat, we liepen even naar mijn ouders voor de outfit van mijn jongste zusje en toen gingen we weer naar huis!

Zondag

Zondag waren we toch alweer vroeg wakker! Ik maakte een “reuze” ontbijtje en ik schreef Kelly’s cup of tea af. Ondertussen was Kenneth al bezig met het huishouden en toen was het tijd voor mij om even nog een paar boodschappen te halen. Zo gezegd, zo gedaan!

En toen was het alweer 12 uur, nog een half uurtje rommelen en toen stapte we in de auto! We gingen namelijk naar Grathem. Daar zit een hamstery genaamd BBeauty’s. En daar gingen we dan kijken met welke hamster ik een klik had. En die was er gelijk.. Met deze kleine man! En wij noemen hem Kiko ! Kenneth was weg van een dametje met korte haren, maar ik was helemaal verliefd op de lange haren. Dus deze kleine man ging mee !

Terug thuis zette we Kikootje in zijn kooi. En lieten we hem lekker rommelen. Kevin, een vriend van Kenneth, kwam op de koffie. En ik ging lekker bloggen op de bank met “Finding Dory” op de achtergrond. Toen Kiko zich weer even liet zien haalde ik hem uit zijn kooi om even op de bank te knuffelen! Het is leuk en fijn om een beestje in handen te hebben die knuffelbaar is!

Als avondeten maakte ik bami met een salade, atjar en saté! We houden de sferen van gisteren nog even vol. Volgende week eten we waarschijnlijk toch vooral aardappelen, dus dan is dit meer dan welkom! En daarna reden we naar mijn ouders en schoonouders. Mijn schoonouders gaan met Kenneth’s auto naar een schade expert morgen, dus moeten we even ruilen.

En dat was het weekend alweer! Voorbij gevlogen zoals altijd! Hoe was jullie weekend ?

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  maart 6, 2017 / 8:02 am

  weer een druk weekendje, wel met leuke sferen en je hebt genoten, verder een Kiko in huis. Wat zal jij van school vlug naar huis gaan!! Een genoeglijke dag en succes op school! liefs oma xx

  • Ballontraebay
   maart 6, 2017 / 8:31 am

   Dat ga ik wel proberen oma 🙂 U ook een fijne dag, liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: