2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #86 van Noord naar Zuid met de vrachtwagen

vrachtwagen

Gisteren gingen we van Noord naar Zuid met de vrachtwagen ! Een Scania nog wel! We moesten vroeg weg en kwamen laat weer thuis. Maar het was het waard, en ik heb weer genoten van alles.

Vroeg

vrachtwagen

Die wekker mochten ze van mij in het chauffeursleven weg laten, bohh wat ging dat ding vroeg af! Om 20 over 4 stapte ik mijn bedje uit. Je weet dat je dan “ver” weg gaat. Dus om 10 over 5 vertrokken we naar Oude Meer !  Daar kwamen we om half 8, 20 voor 8 aan. De planner was denk ik iets teveel in de veronderstelling geweest dat het nog hard zou waaien en er veel files waren. Er was dus niks aan het handje.

Instagramstories

Op Instagram wilde ik jullie via de stories laten zien waar we zaten. Dat liep alleen niet zo als gepland. Mijn internet is namelijk bijna op haha. Zondag gaan we naar zee, en het zou best leuk zijn als ik dan een live post kan doen. Dus hield ik er maar mee op, volgende keer beter!

Het Instagram tag artikel liep voor mijn gevoel niet helemaal volgens plan gisteren. Ik denk dat ik toch mijn artikelen in iets andere richtingen ga duwen. Niet veel, maar wel wat. Daar zullen jullie vermoedelijk niet veel van merken.

De middag

De middag verliep lekker soepel! De 3 kwartier pauze zaten er om half 12 op. Ik heb in die tijd heerlijk een halfuurtje met mijn hoofd in de zon geslapen. Power napje!  We hadden na half 12 nog 3 adressen te gaan, namelijk laden in Bleiswijk, lossen in Alphen aan de Rijn, en daarna bijna vol laden in Son en Breugel. Om half 5 reden we in Son de plaats af.

Onderweg stopte we nog even voor wat lekkers, omdat de honger toch wel kwam, en wij nog lang niet thuis waren. Ik nam een Nutella cupcake en een Kinder Bueno. Die Bueno was zijn geld waard en de Nutella cupcake heeft op ideeën gebracht. Dus dat is mooi! En het smaakte goed natuurlijk 🙂

Rond 6 uur waren we terug in Venlo. Wat een prachtig uitzicht hadden we vanaf de A73. Echt magisch! En ik wist dat die er was, maar vanuit de vrachtwagen zie je hem veel beter ! En had ik eindelijk de mogelijkheid om foto’s te maken!

Macaroni van schoonmams

Na 2 keer op en neer tussen de binnenlandloods en exportloods mochten we de wagen weg zetten en naar huis! Finally! Eerst reden we langs ons huis af voor mijn auto op te pikken en toen reden we met 2 auto’s door naar mijn schoonmoeder. Ze had nog macaroni over en die mochten wij eten als avondeten. Heerlijk! We kletsten even bij met haar en toen liepen we naar mijn ouders, zusjes en schoonbroer. Daar kletsten we nog gezellig bij en toen gingen we weer huiswaarts. Om half 11 lag ik eindelijk in bed! Moe maar voldaan!

Het was een fijne dag! Die dagen herinneren me aan de reden waarom ik mijn opleiding volg. En dat is momenteel wel handig! Hoe was jullie vrijdag ?

 

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 25, 2017 / 10:52 am

  hier was het een gewone vrijdag. ’s Morgens was het nog fris en hebben we binnen de werkjes gedaan en na het eten wilde ik even gaan fietsen, maar toen ik de rommel in de tuin zag ben ik ruim 2 uur in de tuin gaan werken en het weer was daar goed voor. Opa heeft de stalraampjes geverfd. Fijn, dat je gisteren zo genoten hebt en je hebt nog een week vrij voor de boeg. Morgen naar Zeeland en we wensen je (en allemaal) een super mooie zeedag! groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   februari 25, 2017 / 5:05 pm

   Een lekker dagje dus! Dank u wel! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: