20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #128-129 Een roodharige trotse tante op een modelbouwbeurs

modelbouwbeurs

Een heerlijk weekendje heb ik gehad ! We gingen een dag naar de Internationale modelbouwbeurs in Dortmund en mama verfde mijn haar ! En ik mocht eindelijk online zetten dat ik tante word. 

365 plates #128 Internationale modelbouwbeurs Dortmund

Zaterdag begon de ochtend al vroeg! Ik haalde brood bij de bakker en ook nam ik de taart die ik had gewonnen in ontvangst. Een Max Verstappen taart ! Erg leuk!

Rond 9 uur waren papa en Jill bij ons om samen in de auto te stappen en naar Dortmund te gaan. Daar was namelijk de Internationale Modelbouwbeurs. En wat was dat gigantisch! Onvoorstelbaar! We parkeerden bij het stadion van BvB en liepen richting het beursgebouw.

Er was zoveel te zien, kleine treinen, grote treinen, vrachtwagens, drones, vliegtuigen, 8 hallen die helemaal vol waren. Het was heel gaaf maar ook ontzettend vermoeiend!

Rond 5 uur waren we terug bij ons, waar papa en Jill in de auto stapte om frietjes te gaan halen en wij even Kiko kamde en onze spulletjes pakten. Daarna reden we naar mama die thuis was gebleven. Waarna we met z’n allen frietjes aten. Lekker!

s’Avonds sneden we de taart aan. Het zag er super lekker uit, maar de bodem was niet helemaal gaar. Wat resulteerde in misselijkheid en buikpijn. Dat was wel jammer! Rond half 12 lagen we in bed, moe maar voldaan na al met al een fijne dag!

#128 een roodharige tante

Zondag begon de ochtend vroeg, ik werd al om half 8 wakker! Niet mijn plan, maar het zij zo haha. Ik maakte een ontbijtje voor Kenneth en mij dat we in bed op aten haha. Rond half 11 kregen we een berichtje dat mama met Jill naar Opa en Oma zou gaan. Dus we sprongen het bed uit, kleedde ons aan en gingen naar opa en oma. Gezellig!

Terug thuis pakten we onze spullen en gingen we naar mijn schoonouders toe. Even wat drinken en bij kletsen! Daarna liep ik naar papa en mama, waar ik erachter kwam dat mama boodschappen doen was. Ik moest ook nog wat spullen hebben, dus reed ik vlug naar de Plus. Ik deed mijn spullen pakken terwijl ik keek of ik mama zag. Uiteindelijk kwam zij mij tegen haha. Dat was leuk!

Terug thuis gingen we aan de slag met mijn haar ! Ik had rode haarverf gehaald, en nu wilde ik het toch wel erg graag uitproberen! En ik moet zeggen, dat was erg leuk haha. Ook wel een beetje spannend natuurlijk. Maar goed tijd voor een vóór en na!

voor

na

Ik vind het zelf erg leuk geworden. En grappig ook, aangezien er toch nog wat bruin doorheen komt!

Toen we klaar waren was het tijd om te koken. Mama maakte samen met papa aardappelen met witlof en erwtjes en worteltjes. En daarnaast nog een gekruid lapje vlees. Erg lekker ! En als toetje hadden we brownie mousse. Ook lekker! En toen zette Mandy na een paar weken eindelijk het geweldige nieuws online dat zij en Jordy een kindje verwachten. Wat dus maakt dat ik TANTE word !!! Eindelijk mocht ik het online delen, geweldig !!

Daarna was het tijd om te leren voor Duits. Hoewel ik het wel snapte kwam het niet helemaal binnen. Dus nu zit ik dit te schrijven. Terwijl ik boer zoekt vrouw kijk natuurlijk! En dan ga ik dadelijk nog snel aan de slag! Geen paniek is de key zullen we maar zeggen.

En dat was eigenlijk mijn weekendje! Een lekker weekendje! Hoe was jullie weekend ?

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  april 10, 2017 / 7:58 am

  een mooi stukje Kelly, jouw dagboekje wordt steeds dikker, mooi om te bewaren. Het haar verven is goed gelukt, maar je hebt zelf ook mooi haar, dit is even iets anders. Ik ben benieuwd hoe de reactie op school is, dat is “super”. Een fijne dag, groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   april 10, 2017 / 8:29 am

   Dank u wel oma ! Is inderdaad leuk! U ook een fijne dag groetjes xx

 2. Ans v Zantvoort
  april 10, 2017 / 8:53 am

  Leuk dat rode haar, ik ben gisteren met een vriendin lekker gaan fietsen, Ton had een biljarttournooi dus dat kwam mooi uit, fijne dag vandaag, en tot ziens

  • Ballontraebay
   april 10, 2017 / 10:19 am

   Dankjewel ! Oh dat is goed geregeld, gezellig ! Jullie ook en tot gauw

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: