2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #91 & #92 op de vrachtwagen en naar de Primark

primark

Zo daar ben ik weer ! Gisteren liep het schrijven niet zoals gepland en vanmorgen kwam het er niet van dus doen we 2 in 1. Van dinsdag tot en met gisteren ben ik mee geweest op de vrachtwagen en vandaag had ik een ochtendje shoppen bij de Primark op de planning. 2 leuke dagen die ik graag deel!

Op de vrachtwagen

Gisteren was ik weer mee met Kenneth. We moesten weer vroeg op en dit keer waren we lekker op tijd terug! We moesten richting Gelderland en Overijssel en uiteindelijk het laatste beetje volladen vlakbij de standplaats. Eigenlijk heb ik niks spannends gezien, maar het was goed om er weer even bij te zijn.

We waren om 5 uur echt klaar en toen reden we nog even naar de Lidl voor het avondeten. Ik maakte rijst, met allerlei groente en een boomstammetje voor mij. Kenneth at hetzelfde met curryworst!

Vanmorgen

Mijn bedoeling vandaag was om 6 uur wakker te worden, wat Youtube filmpjes bij te kijken en vervolgens op te staan. Het werd dus 07.45. Ik had het nodig zullen we maar zeggen 😉 Daarna maakte ik me vlug klaar, at mijn ontbijtje, deed de afwas en toen was het mijn autootje inladen. Het paste net ! Wat er trouwens in zit ga ik nog niet vertellen. Dat lezen jullie zondag! Half 10 was ik bij mijn moeder en zusjes om samen naar Venlo te gaan!

Onderweg

Na een leuk ritje van een half uurtje, waarbij ik mij net een rij instructrice voelde, parkeerde we in de parkeergarage. Mijn ouders hebben sinds november een nieuwe auto, mijn moeder heeft er nog niet zo vaak in gereden, en dit was haar eerste keer de snelweg op ermee. Het ging hartstikke goed, maar we hebben hard moeten lachen!

Primark

Het was heerlijk rustig in de Primark, dus we hebben goed kunnen snuffelen. Het was dit keer geen walhalla, maar toch ben ik er heel goed geslaagd! En het was natuurlijk ook heel gezellig en daar gaat het om. Ook snuffelde we nog even bij Claire’s, ze hadden leuke strikjes voor het haar. Maar voor €6 kijk ik toch nog even verder. Daarna liepen we nog naar Van Haren, ik wilde graag de blauwe versie van mijn roze enkellaarsjes passen, maar het was het toch niet.

Tijd gaat snel!

Terug thuis lunchten we gezellig met zijn vijven. In het pakket zit iets wat ik zondag nodig heb, dus dat moest vervangen worden! Mijn zusjes en ik gingen op pad, maar uiteindelijk kon ik het niet vinden. Of wel vinden, maar ver buiten mijn prijsklasse. Ook maakte ik foto’s van mijn aankoopjes, die zie je morgen ! En mama en ik maakte het pakket klaar voor verzending, maandag wordt het afgehaald gelukkig. Voor dat ik het wist was Kenneth alweer bijna thuis en reed ik weer terug naar huis. Tijd gaat snel als ik daar ben!

Shoarma en rijst

Onderweg naar huis scoorde ik nog wat ik dus nodig had en deed ik wat boodschappen bij de Lidl. Thuis laadde ik de auto uit en begon ik uiteindelijk aan het eten. Ik maakte pita broodjes shoarma met rijst en sla. De rijst bakte ik op met een uitje, teriyaki saus en nog wat kruiden. Super lekker ! Eigenlijk zouden we erna nog even terug naar mijn ouders gaan, maar uiteindelijk hebben we dat niet gedaan. Kenneth ligt even in bad en ik wilde nog even wat blogs schrijven! Dadelijk gaan we denk ik nog lekker in bed tv kijken en dan slapen!

Het waren 2 top dagen. Morgen wordt ook een super leuke dag! We gaan naar de Markthal in Rotterdam en naar de Pasar Malam bij Rijswijk! Dat wordt foto’s maken en tonnetje rond eten 🙂 Wat zijn jullie plannen?

In ieder geval een fijn weekend !

 

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  maart 3, 2017 / 9:38 pm

  Een leuke dag heel gezellig
  Bedankt voor t coachen
  Xxx

  • Ballontraebay
   maart 3, 2017 / 10:33 pm

   Ik vond het ook heel gezellig! Xxx

 2. oma
  maart 4, 2017 / 10:32 am

  alles bij elkaar heb je dan toch een leuke vakantieweek gehad. Vandaag weer een uitje, allemaal ontspanning! Een heel fijne dag samen en we horen het wel weer! groetjes van oma

  • Ballontraebay
   maart 5, 2017 / 12:09 pm

   Het was erg leuk oma! Groetjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: