2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #114-115 Zantreizen rijden door Gelderland, Brabant en Limburg

rond rijden

Afgelopen weekend was een lekker ondernemend weekend ! Zaterdag gingen we op pad en zondag hingen we na de middag bij mijn ouders. We hebben veel gezien, lekker rond gelopen, en ik mocht in papa’s Renault rijden! Ik voelde mij helemaal ruig haha.

Zaterdag

Zaterdag begon met een bezoekje aan de bakker. Daarna stofzuigde ik de benedenverdieping om vervolgens Jill op te gaan halen bij mijn ouders. Daarna reden we terug en gingen we op pad! Eerst tanken in Kaldenkirchen, daarna daar even bij de DM en vervolgens gingen we echt op pad.

Eerst vertrokken we naar Elst, maar aangezien het lunchtijd was reden we eerst door de mcdrive voor kipnuggets en n hamburger. In Elst moesten we bij een modelbouwwinkel zijn. Jill en Kenneth zijn gek van nitro/elektro auto’s, modelbouw en Kenneth ook van rondrijdende trucks. Dus daar moesten we eens naar toe!

Daarna reden we richting Arnhem en vervolgens kwam Kenneth op het idee om naar Heusden te rijden. Iets voorbij Den Bosch. Dus gingen we die kant uit, met een pitstop voor een ijsje op het tankstation kwamen we daar rond half 4 aan. We kwamen in een middeleeuws dorp uit. Super gaaf! Met een oude kasteelruïne, stadsmuren, molens, echt heel leuk! Ik zal er deze week een klein artikeltje aan wijden met foto’s.

Rond 5 uur stapten we weer in de auto op weg naar huis. We deden nog wat boodschapjes bij de Plus en daarna gingen we frietjes bestellen. Nomnomnom! Jill en ik keken het eerste stuk van Twilight, maar aangezien Jill het zowat kan dromen en ik het niet helemaal begreep stopte we ermee. We probeerden wat andere films en na het eten wilde we Jochem Myjer gaan kijken. Maar Kenneth was ook een cabaretier aan het kijken, dus  besloten we met z’n allen voor de tv te kijken. En zoals ik al gisteren vertelde spoot ik de puntjes van Jill’s haar roze, lakte we onze nagels en tegen half 10 stapten we weer in de auto om haar naar huis te brengen.

Zondag

fakir

Gisteren was ik weer vroeg wakker, maar dan met een uurtje erbij. Rond half 11 stond ik op en ging ik broodjes halen bij de Lidl en nog wat boodschappen bij de Plus. Ik kwam met meer thuis als gepland, maar dat gaf niks. Daarna deden we brunchen, schreef ik Kelly’s cup of tea en was er nog een afwasje gepland.

Na het afwassen reden we naar mijn ouders toe. Waar we lekker deden chillen, kletsen, buiten zitten, en ik deed nog boodschapjes met mama. Waarna ik terug mocht rijden met de auto van hun, dat was best spannend haha. Maar het ging goed en het was weer heel gezellig ! Daarna rommelde ik nog wat aan Ballontraebay en aten we gezellig mee! Aardappels, met een cordon bleu, bloemkool in kerrie saus en erwtjes worteltjes. Jammie!

Rond een uurtje of 7 deden we de 2 woefjes aan de lijn en gingen we ze uitlaten. Een leuke onderneming met een hond die zo blij en bang is en alles onder controle wilt houden. Ik heb hard gelachen om het tafereel en voelde me nog nooit zo bekeken haha. En dan niet door mensen, nee door de dieren haha!

Toen we terug waren dronk ik mijn drinken op en gingen we naar mijn schoonouders. Nog even buurten! En we hebben een high tea geboekt op een boot over de maas. Ben heel benieuwd, het klinkt wel leuk en de camera gaat dan natuurlijk mee ! Rond kwart voor 10 reden we weer naar huis. Boterhammen smeren, tas klaar maken toen naar bed.

Ik heb genoten van het weekend en het is toch wel balen dat het alweer voorbij is. Hebben jullie je goed geamuseerd afgelopen weekend ?

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 27, 2017 / 8:08 am

    Kelly, na zo’n mooi weekend mag je niet mopperen. Je hebt van alles gedaan wat je hartje begeert. Een fijne dag en succes met collega’s Duitsland! oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: