0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 &Zus #4 Valentijnsdag en een zandhaas

365 &Zus #4 Valentijnsdag en een zandhaas

Gisteren was het donderdag 14 februari, Valentijnsdag! 
Een dag waar wij eigenlijk niks aan doen, maar Kenneth verraste me! 
Daarnaast verraste Jewel mij ook, die had zich verkleed als zandhaas..

Onze kleine zandhaas

De ochtend begon voor mij al rond kwart voor 4! Ik bracht Kenneth naar zijn vrachtwagen en daarna liet ik Jewel even buiten. Ik plaatste haar weer in de bench en toen sliep ze nog tot kwart op 7. Onze ochtendroutine begon weer en we gingen aan de slag met de dag. Ik liet Jewel even uit en we oefenden wat we hadden geleerd op de hondenschool. Het liep alleen nog niet zoals ik had gehoopt, ze had totaal geen oog voor de snoepjes in mijn hand. Maar geen probleem, we maakten het rondje af en daarna liet ik haar los in de tuin. En toen kwam ik erachter dat ze een Valentijnscadeautje voor me had. Namelijk een groot gat in een van de perkjes en daar was ze duidelijk trots op. Dat ik er niet blij mee was begreep ze niet.

Nadat ik de boel had gebarricadeerd begon ik aan de afwas terwijl Jewel heel lief lag te slapen in de woonkamer. Snap ik wel als je zo hard hebt gewerkt en de avond ervoor nog een puppycursus les hebt gehad. Kenneth vroeg me of ik thuis was vandaag, want er zou een pakketje komen. Dus ik besloot er op te wachten, aangezien het nogal vaag was of het misschien iets voor mij zou zijn! Ik ging aan het werk achter mijn laptop en tussen de middag maakte ik een bakje noodles met bloemkool en ei. Super simpel, maar wel lekker.

Valentijnsdag

Valentijnsdag

De hele middag was ik bezig achter de laptop en met Jewel in de tuin. En rond 4 uur kwam dan eindelijk een koerier. Hij had een hele mooie bos bloemen bij zich met hartjes. Kenneth had dus een bosje bloemen voor me besteld. Zo lief! Wij doen eigenlijk niet aan Valentijnsdag, zoals er meer zeggen, iedere dag Valentijnsdag. Dus ik vond het heel lief dat hij er toch wat voor had gekocht. Ik had ’s ochtends al zitten ginnegappen toen ik hem naar de auto bracht om 4 uur, zo dit is mijn Valentijns cadeautje. Maar dat was eigenlijk gewoon voor de grap. Dus dit was wel heel lief. Ik wilde met Jewel gaan lopen, dus ik plukte haar uit de tuin, waar ze keurig de vrachtwagen aan het leeghalen was. Het is echt een zandhaas..

We gingen lopen en toen wist ze wel wat volgen was, dus dat was heel mooi. Het was maar kort, maar ik was blij. Kenneth kwam thuis en ik besloot even met de fiets een paar boodschappen te gaan doen. Jewel zetten we even in de bench, gewoon weer even oefenen en dat accepteerde ze. Gelukkig! Na de boodschappen maakte ik het avondeten klaar. Kibbeling uit de oven met een flinke salade. Lekker! En ondertussen keken we even tv. Het was al snel kwart over 8. Dus ik liet Jewel gauw uit, tenminste dat was de bedoeling.

De papierwagen

Mevrouw was alleen zo onder de indruk van alle geluiden van de vrachtwagen die oud papier kwam halen dat ze op de rem ging. En zo deden we over het rondje van maximaal 10 minuutjes met stoppen en snuffelen ruim 20 minuten. Paar stapjes lopen en weer hup op de kont. Toen de wagen eindelijk de straat uit was besloot ze mee te lopen, niet van harte, maar ze ging mee. Daarna deed ik gauw de afwas en toen was het tijd om met een gezellig snackbakje de bank op te duiken. Het snackbakje bestond uit wat chipjes en chocolade, gewoon voor Valentijnsdag in plaats van een gebakje. En rond 11 uur was de dag weer voorbij!

Het was leuk dat ik een bosje bloemen kreeg voor Valentijnsdag. 
En tja, onze kleine zandhaas, ze is een boefje, maar wel een lief boefje. 
Geld voor jullie ook iedere dag Valentijnsdag of is het echt een datenight? 
En als je geen valentijn hebt, friends night out of niks bijzonders?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 15, 2019 / 12:12 pm

    Jewel helpt je de tuin op te knappen, heeft al een hoekje klaar voor Valentijn. Dat is een mooi boeketje bloemen van Kenneth, super! Wij wisten wel dat het Valentijnsdag was, maar verder doet het ons niets. Als we graag iets hebben, dan is dat nooit een probleem. En bij het boodschappen doen, word ik steeds gestimuleerd een bosje rozen te kopen en die hebben we gisteren ook weer gekocht, mooie oranje rozen. Jewel ontgaat ook niks, zeer bijdehand! Prachtig voorjaarsweer Kelly. Geniet ervan, een heel fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: