20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

4 goede redenen om thee te drinken

thee

Het is al wat later op de avond nu ik dit schrijf. Ik wilde eigenlijk gaan schrijven over de gedachtestroom in mijn hoofd, maar die laat ik even voor wat het is. Ik kwam dit toepasselijke Bij Zus plaatje tegen. 4 redenen om thee te drinken!

4 redenen om thee te drinken

  1. Het warmt je op als je het koud hebt. Want niks is fijner om je lekker in je fleece deken te rollen met een kopje thee om warm te worden. Oké warme chocolademelk is ook een hele goede optie.
  2. Wanneer je het te warm hebt koelt het je af. Gek he, tenminste ik vind het een gek idee. Maar het schijnt dat als je meerdere koppen thee drinkt je lichaamstemperatuur daalt.
  3. Het vrolijkt je op als je je depressief voelt. Kom ik weer even terug op nummer 1. Als je even niet happy bent mag je je best even zielig voelen, jezelf oprollen in een fleece deken met een kop thee en eventueel even alle waterlanders eruit gooien. Niks mis mee! Hoewel hierin ook warme chocolademelk goed zou kunnen helpen..
  4. Wanneer je heel enthousiast bent kalmeert het je. Dit kan ik wel met zekerheid zeggen. Het gebeurt vaker dat ik het uit enthousiasme of drukte even niet meer weet. Dat ik dan zoek naar een manier om even weer terug bij mezelf te komen. En daar helpt even zitten met een mok thee wel echt bij. Het geeft even een moment van rust en bezinning. Heel erg fijn!

Maar buiten dit alles is thee ook heel lekker! Ik kwam het plaatje tegen en dacht dit is leuk voor Bij Zus. Even wat anders, even wat luchtigs met niet teveel denk en lees werk. Je kunt ook nog uitzoeken bij welke gemoedstoestand of situatie thee past. Heel interessant.

Ga ik nu nog even een mok thee pakken en dan lekker slapen. Welterusten of een hele fijne dag gewenst!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 20, 2020 / 8:41 am

    en…. heb je goed geslapen? Leuk stukje, fijne dag, Kelly xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: