2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

5 best bekeken artikelen van 2018

best bekeken

Afgelopen jaar deelde ik over de 200 artikelen met jullie. 
Allemaal hersenspinsels die ik kwijt moest. 
Van dagboeken tot mooie quotes, ontdekkingen die we deden en levenslessen die ik leerde.
In dit artikel deel ik de top 5 best bekeken artikelen van 2018.

Heel opvallend!

best bekeken

Het is me enorm opgevallen dat de hele persoonlijke verhalen het best bekeken zijn. De artikelen waarbij ik op de bank zit en mijn gevoel laat schrijven. Heel bijzonder eigenlijk! 2018 was ook wel een heel bijzonder jaar, er zijn zoveel emoties op mij afgekomen, we hebben heel veel mee mogen maken en dat heeft natuurlijk allemaal zijn weergave.
Veruit de beste, maar niet uit 2018, zijn het recept voor Duvelkesvleis en een review over een agenda, beide zijn enorm goed bekeken. Ook leuk om te vermelden is dat er ook wat creatiefs heel goed bekeken is, maar ook dit artikel dateert uit 2017.

De 5 best bekeken artikelen uit 2018

5: (Over)leven

(over)leven

Dit artikel schreef ik op 30 oktober. Het ging over het feit dat ik mijn laatste dag ging maken bij mijn oude werkgever. Een heel gevoelig artikel. Maanden had ik overleefd en toen was het eindelijk zover. Dobby became a free elf!

4: Oktober ideeën Bullet Journal

oktober ideeën

Ik keek even vreemd op toen ik ontdekte dat dit artikel online kwam in september 2017. Toch is aan de hand van mijn Google Analytics te lezen dat dit artikel ook behoort tot de top 5. Uitgezonderd de andere 2 artikelen uit 2017. Ik ben er eigenlijk best trots op, het is toch leuk dat ook het creatieve werd gewaardeerd!

3: Mooie woorden over honden

honden

Het verlies van Jive verwerkte ik onder andere door mooie quotes te zoeken op Pinterest. Ik vond ze zo mooi dat ik ze wel moest delen met mening hondenliefhebber. En dat is gelukkig enorm gewaardeerd. We zoeken allemaal op de een of andere manier troost bij bepaalde dingen. Sommige halen het woorden, sommige uit muziek en weer een ander doet dit met een knuffel.

2: Kiezen voor jezelf, I’ve done it!

kiezen

Voordat je je laatste dag maakt bij een werkgever moet je ook ontslag nemen. Dit artikel schreef ik na aanleiding daarvan. Ik schreef een kort artikel dat je soms keuzes moet maken ten behoeve van je eigen geluk. Dat is niet altijd makkelijk, maar soms is het wel nodig om te komen waar je wilt komen.

1: Loslaten is ook houden van

loslaten

Het best gelezen artikel van 2018 was “loslaten is ook houden van”. Een zeker compliment voor mij. Ik schreef dit artikel namelijk op 26 januari 2018. De dag dat de dierenarts het eindelijk met ons eens was dat Jive uit haar lijden verlost moest worden. Een laatste blik, een laatste grom en ze zwaaide nog even met een poot. Als ik het zelf lees lopen de tranen weer over mijn wangen. Een van de meest gevoelige artikelen die ik heb geschreven denk ik.

En dat zijn ze! De 5 best bekeken artikelen van 2018. 
Trots? Jazeker! Geeft het een beeld voor dit jaar? Jazeker!
Ik ben wel benieuwd, heb jij een favoriet artikel op Bij Zus?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 14, 2019 / 7:59 am

    Ja hoor Kelly, “tante van Olaf” en hoe mooi en lief jij dat aanpakt en omschrijft. Dat voelt warm! Maar daar staat tegenover het afscheid van Jive, dat heb je ook mooi beschreven. Sterkte!
    Een fijne dag met groetjes van oma ………kus! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: