2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

5 posters met keukenquotes + downloads!

keukenquotes

Met het gezellig maken van de keuken heb ik de smaak te pakken gekregen. We hebben nog een lege plek op de muur en ik twijfel nog wat ik er graag zou willen hebben. Zo kwam ik op het idee om zelf posters te maken met keukenquotes.

Posters voor in de keuken

keukenquotes

Zelf heb ik een 4 tal letterborden in huis rond hangen. Een op onze slaapkamer, twee op mijn kantoor en eentje op de wc. Mij leek het leuk om er ook nog een in de keuken op te hangen. Maar misschien is dat ook wel weer wat te druk. Dus tijdens het snuffelen op Pinterest naar een oplossing kwam ik ook posters tegen met leuke keukenquotes. Wat me weer op het idee bracht om ze zelf te maken! Zo gezegd, zo gedaan!

En ze zijn ook leuk om als kleine kaartjes op te hangen aan een menuhouder of op je koelkast met een magneet!

5 leuke keukenquotes

Ik heb er 5 voor jou en mij gemaakt die je gewoon zo kan downloaden op A4 formaat. Tijdens het uitprinten kan je ervoor kiezen om ze kleiner uit te printen. Wanneer je op de afbeelding klikt heb je het juiste formaat!

keukenquotes poster
keukenquotes
keukenquotes

Hopelijk vind je het net zo leuk als ik en kan je er wat mee! Het lijkt mij in ieder geval leuk om er vaker een paar te maken. Ook met andere quotes! Heb jij quotes in huis hangen?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 21, 2019 / 8:42 am

    We vinden ze vaak wel leuk, maar het moet ook echt wat zeggen. De laatste 3 vind ik leuk. Het recept van de Peach Cobbler wil ik ook wel een keer, als het kan? De laatste tijd werk ik weer binnen en maar weinig buiten, het werd te veel. Verstandig dat je er letterborden voor gebruikt, lekker creatief! Fijne dag Kelly, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: