2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn 6 favoriete plekken in Engeland

Engeland

Engeland, dat ik daar gek op ben is menigeen die mij kent al duidelijk ! Dat heb ik ook al meerdere malen verteld op Ballontraebay. Maar vandaag ga ik niet met eten beginnen, ik wil graag mijn 6 favoriete plekken in Engeland tot nu toe delen.

Brighton:

Brighton is mijn meest grote favoriet tot nu toe. Ik ben gek op de pier! En vind het machtig mooi om langs het water te mogen lopen.

Choccy Woccy Doodah

Maar ook de lanes vind ik geweldig! Het zijn kleine straatjes met kleine winkels die zo machtig mooi uitzien. En natuurlijk ligt er in de lanes Chocky Wocky Doodah! Een geweldige winkel om als chocolade liefhebber doorheen te lopen. De chocolade is veels te duur, maar even ruiken in de winkel is genoeg. Ik heb er toen nog een boekje gekocht met creaties, omdat ik graag een blijvende herinnering wilde hebben.

London:

Big Ben

Ook in London heb ik 2 favoriete liggen ! Stipt op een staat de Elizabeth tower met de Big Ben. Hij is zo magisch! Alleen eerlijk is eerlijk, het lijkt net een torentje van Duplo. Het ziet er niet zo gigantisch uit als dat ze hem omschrijven.

tower bridge

Maar ook de tower bridge is geweldig ! Het was heel gaaf om de rode bussen over de brug te zien rijden. We zijn er zelf ook overheen gereden, het was echt adembenemend.

Ramsgate:

Ramsgate

In Ramsgate ligt een bocht met een waterval en een haven alsof je in Italië staat. Ik vind het zo’n ontzettend mooi gezicht. Onbeschrijfelijk!

Ed’s Dinner:

Ed's Diner

Ed’s dinner is mijn laatste favoriet. Het is een Amerikaanse diner, iets waar Kenneth en ik sowieso van dromen. Het ziet zo gaaf uit! En de Peanutbutter milkshake is zo ontzettend lekker! Echt een geweldig restaurant.

Ergens dit jaar gaan we nog 1 of 2 keer. En dan ga ik weer nieuwe plaatsen ontdekken.. Ik  ben in ieder geval heel erg benieuwd naar het zuiden van Engeland! Zijn jullie al eens in Engeland geweest ?

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  januari 26, 2017 / 10:46 am

  Geniet er maar goed van
  The more the better xxx

  • Ballontraebay
   januari 26, 2017 / 6:22 pm

   Dat doe ik 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: