20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

6 favoriete wanddecoratie in huis

wanddecoratie

Wanddecoratie, bij ons in huis hangt het er werkelijk waar vol mee ! In de woonkamer, de keuken, de gang en de slaapkamer. Overal vind je wel iets! En in dit artikel laat ik jullie een klein deel van mijn favorieten zien.

Ballontraebay

Dit is een “schilderij” dat in de top 3 behoort !  Ik kreeg dit van Mandy voor mijn verjaardag, samen met een doosje met een usb stick in. Dit is mijn logo in alle versies! Hij pronkt dan ook in de gang, en ik zie hem dan iedere keer als ik de deur uit ga, naar bed ga en op sta. Het helpt herinneren waar ik voor vecht!

Coca Cola

Deze kregen we van Toine, Angelien en de kinderen. Volgens mij is Toine een neef van mijn schoonpapa. Maar eerlijk is eerlijk in die kant van de familie wordt niet gekeken naar die benamingen, het is gewoon een hechte club! Maar goed ik dwaal af. Zoals jullie weten ben ik weg van Coca Cola en hebben we ons huis er ook een beetje mee ingericht. Sowieso de keuken! Maar deze pronkt in de gang, daar past hij perfect en waarschuwt hij je voor wat je in de rest van het huis tegen komt ;).

Zoals je ziet, de Coca Cola komt je tegen moet ! Deze hangt in de keuken en ik ben er onwijs trots op. Buiten het feit dat ik hem zelf heb opgehangen vind ik hem gewoon ontzettend gaaf. De sfeer die het uitstraalt en hoe we onze keuken eigenlijk willen laten ogen straalt het perfect uit!

Familie

En dan deze. Deze staat bij mij ook in de top 3! Deze lieten we maken vlak voor we gingen verhuizen naar ons eigen huisje. Het is een canvas van onze familie. Mijn ouders, schoonouders, zusjes, schoonbroer, een deel van de woefjes en wij zelf staan erop.

Canvas Company

Laatst kreeg ik de vraag of ik een canvas wilde laten maken bij de Canvas Company ! Nu hadden wij de muren wel goed gevuld en er was nog een canvas onderweg. Die had ik gekregen voor mijn verjaardag. Dus kwamen we op het idee om een canvas te laten maken van bovenstaande foto. Mama had namelijk maar een kleintje in een fotolijst hangen, maar wel de intentie om het een keer op canvas te laten maken. Dus ik was haar voor! Maar deze behoort dus ook tot mijn favorieten, hij hangt dan wel niet hier, maar ik ben trots op Kenneth, mijn zusjes en mijn schoonbroer, dus die mogen ook groot hangen!

Zoals jullie weten zijn we 2 weken geleden bij de Markthal in Rotterdam geweest ! De foto’s van de donuts vond ik zo gaaf! Die wilde ik graag in het klein voor op de hobbykamer. Alleen wil ik deze op een schapje neerzetten, dus voor nu staat hij in de keuken. Dus ook die liet ik bij de CanvasCompany maken. En ik moet zeggen ik ben erg te spreken over de kwaliteit van allebei, dus zeker een aanrader!

En zo zijn we alweer aan het einde van mijn lijstje met wanddecoratie! Er staat hier nog een groot canvas van Charlet en Jive toen ze klein was, die moet nog opgehangen worden. Maar de beslissing waar hebben we nog niet. Dus die houden jullie van mij tegoed ! Hebben jullie canvassen in huis of op je kamer hangen ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 15, 2017 / 7:59 am

  hiermee geef je aan, waar je van houdt. Je komt het overal in huis tegen en je geniet ervan! Leuk! Fijne dag en succes op school! oma xx

  • Ballontraebay
   maart 15, 2017 / 8:03 am

   Dank u wel ! Hetzelfde ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: