2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Lifestyle – 6 te gekke gadgets

gadgets

Gadgets zijn echt een van mijn favoriete dingen om te bekijken en te shoppen. Nou zal shoppen de komende tijd niet aan de orde zijn, maar snuffelen kan altijd ! Ik vind het heerlijk om online rond te kijken naar gekke spullen die je eigenlijk niet nodig hebt. Ik kan me er dan ook uren mee amuseren. En daarom leek het me leuk om weer 6 dingen te delen die ik te gek vind of gewoon graag zou willen hebben.

gadgets

Voor dat ik jullie mijn 6 favoriete items van dit moment ga laten zien zal ik even uitleggen wat gadgets zijn. Dit is wat wikipedia zegt:
Een hebbeding, (in het Engels gadget of gizmo) is een vernieuwend en slim ontworpen artikel, vaak binnen de consumentenelektronica. De gebruikte technologie of het ontwerp is vaak zo vernuftig en vernieuwend in de ogen van de geïnteresseerde of wordt als zodanig gepresenteerd dat het voor consumenten aantrekkelijk wordt gemaakt om het aan te schaffen. Soms gaat het om iets hoogtechnologisch dat door een zogenaamde trendsetter aangekocht wordt als statussymbool. Ook de aanwezigheid van speciale functies (“snufjes”) verhoogt de aantrekkelijkheid.

Kortom het zijn handige/leuke/grappige artikelen die sommige dingen makkelijker maken. Mijn favorieten van vandaag kwam ik allemaal tegen op OOshopping. Ze hebben echt super veel gadgets. Van een USB puzzel tot een suikerspin maker. Je kunt er echt van alles vinden!

En nou ga ik jullie gauw mijn favorieten laten zien, want daar draait het om!


Allereerst deze hotdogmaker. Nou weet ik dat je die op meerdere plaatsen kan krijgen. Ik hoef hem niet, maar ik vind hem wel heel erg grappig! Het zou in ieder geval wel grappig staan op een plankje in de keuken.

Als we uiteten gaan bij het all you can eat restaurant gaat er standaard een spekje of lange vinger onder de chocolade fontein. Ik vind dat zo leuk om te doen. En aangezien ik een echte chocolade gek ben zie ik mezelf deze ook nog wel een keer kopen 🙂


Ik zie het zo voor me. Op onze hobbykamer achter de laptop met deze kleine koelkast er naast. Ik vind hem eigenlijk meer hilarisch dan wat anders. Maar het heeft wel wat, een blikje drinkje in de koeling naast je computer. Geniaal!


Oke, ik vind deze echt ge-wel-dig. Een kauwgomballen automaat is toch super tof om te hebben ?! Mijn zusje heeft er ooit eentje gehad. Heel cool! Maar in deze mini variant zou ik eerder pinda m&m’s stoppen. Mjammie.

Mijn autoradio is niet hyper modern. Er zit geen usb ingang in, maar dat geeft niet. Ik heb gelukkig wel een aux aansluiting. Nu heb ik er een aux naar aux kabeltje in naar mijn iPod. Maar met deze receiver zou ik ook mijn telefoon gemakkelijk kunnen aansluiten. Het voordeel is dat ik sneller en makkelijker muziek op met mijn telefoon zet. Dus dat zou willen zeggen, meer muziek! Altijd goed!

En dan het laatste, wat ik het liefste gisteren nog had gekocht. Deze cotton candy maker ! I am in love! Ik vind dat altijd super lekker. Maar ik vind hem ook zo schattig. En hou zou best bij de keuken passen. Dus, Kenneth ??? Oh en je zou er gave foto’s van kunnen maken, dus plus plus plus.

Zoals ik jullie al vertelde in een van de 365 plates word ik suikertante ! En dan ga je stiekem ook even tussendoor kijken naar babyspulletjes. En die zijn zo snoezig. Ik heb al een aantal artikelen gezien die ik graag zou willen kopen. Maar daar kan ik jullie dus niks van laten zien, want wat ik zou willen kopen moet echt top secret blijven!

Deze gadgetszag ik zoals ik al zei op OO shopping. Dit is een online winkelcentrum met honderden winkels. Ze hebben zoveel, je kijkt echt je ogen uit!, Een echt winkelcentrum eigenlijk alleen dan online. Het is namelijk zo, dat OOshopping een verzamelplatform is van heel veel (web)winkels. Je loopt dus online door een winkelcentrum en koopt bij een individuele webshop op OOshopping.

Als je zelf een webwinkel beheert kan je je er ook aanmelden !! Van fietsen tot spullen voor honden. Van gezondheid tot hengelsport, je kunt er bijna alles wel vinden en verkopen! Ik vind het echt een kijkje waard. En het scheelt je behoorlijk wat spierpijn en zoekwerk om zo te shoppen 🙂

Kennen jullie OO shopping al ? En zijn jullie ook zo gek op gadgets ?

Dit artikel is in samenwerking met OOshopping.
Dit doet verder niks af aan mijn mening!

 

Volg:

2 Reacties

  1. Marushi
    februari 8, 2017 / 1:23 pm

    Super leuke gadgets zitten ertussen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: