2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

6x persoonlijke en zakelijke doelen maart

doelen

In het boek Masterclass ondernemen las ik over doelen die je voor jezelf moet stellen. Gewoon als leidraad voor de dingen die je doet en dan zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ik wil deze manier van werken eens gaan uitproberen. En het leek me leuk om jullie hierbij te betrekken!

doelen

Bron

Ik heb voor het gemak 6 doelen ervan gemaakt, het past bij de 6x serie en het is fijn om te verdelen, 3 persoonlijke doelen en 3 zakelijke doelen.

Persoonlijk

 1. Meer van mijn oude hobby’s uitvoeren.
  Ik had als planning deze vakantie wat meer te gaan hobbyen. Dit wil ik graag doorvoeren voor de hele maand. Ik heb het idee dat je dan veel ruimer en creatiever bezig kan zijn, en dat je dan veel meer inspiratie krijgt. Nu heb ik nog geen tijd genomen om te hobbyen, maar dat komt, echt waar!
 2. Meer uit handen geven.
  Als er een ding is waar ik goed in ben is het geen nee zeggen, en dingen naar mij toe trekken. Dat wil ik deze maand eens verminderen, om te kijken hoe dat voelt en of dat meer rust brengt. Zowel in huis als op school trek ik veel naar mij toe en zeg ik weinig nee. Nu is dat nee zeggen eigenlijk vooral een probleem op school en het uit handen geven in huis. Dus dat heb ik mooi verdeeld, maar beide mogen eigenlijk verdwijnen.
 3. Meer plannen.
  Ik wil graag wat meer gaan plannen, niet in tijden, maar globaal. Die dag wil ik dat doen en dan wil ik ook proberen dat waar te maken. Als het niet lukt is het geen probleem, en als ik het uit handen moet geven (heb je hem weer 😉 ! ), dan is dat ook goed.

Zakelijk/Bloggebied

 1. Plannen.
  Hetzelfde als bij persoonlijk, maar ik wil graag meer gaan plannen. Daarbij hoort ook dat ik wat meer artikelen op “voorraad” wil hebben. Het mooie wat ik nu doe is dat het rechtstreeks uit het hart komt, maar het nadeel is dat ik het niet goed los kan laten. Daar moet een gulden middenweg in komen. Dus dingen bedenken, inplannen en als er wat spontaan op komt, gaan schuiven!
 1. 200 likes.
  Het zal niet makkelijk worden, maar ik hoop in maart het aantal likes van de Facebookpagina te verdubbelen. Eens even zien hoe ik dat voor elkaar ga krijgen, maar het lijkt me wel een goede en leuke uitdaging!
 1. 500+ bezoekers.
  Ja, wat betreft blogdoelen blijf ik in de statistieken bezig! Momenteel heb ik ongeveer 450 unieke bezoekers per maand. Voor een blog die nu ongeveer 2/3 maanden draait vind ik het oké, ik ben er in elk geval wel heel blij mee! Iedereen is welkom, en daarom hoop ik dat ik in maart over de 500 ga! Het liefst nog meer, maar ik wil graag doelen realiseerbaar houden, dus houd ik het op 500+!

Zo en dat waren al mijn doelen! Dat gaat hard werken worden, maar wel aan erg leuke dingen! Stellen jullie jezelf wel eens doelen voor bijvoorbeeld een maand ? Of alleen die met oudejaarsavond ?

Volg:

6 Reacties

 1. pluseenbeetjenl
  maart 1, 2017 / 7:28 am

  Goed om maandelijkse doelen te stellen. Mij helpt het echt om zo er ook naar toe te kunnen werken.

  Een van mijn doelen is op het werk meer delegeren en niet alles maar zelf willen doen.

  • Ballontraebay
   maart 1, 2017 / 10:25 am

   Goed plan!

 2. oma
  maart 1, 2017 / 8:29 am

  Hier denk ik gelijk bij “maak het je niet te moeilijk”! Alleen bijstellen wat voor je zelf niet goed voelt! Heel veel succes met alles! xx

  • Ballontraebay
   maart 1, 2017 / 10:26 am

   Dank u wel xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: