2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

6x voorjaarsvakantie plannen

voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie, bij ons bekend als carnavalsvakantie, hij is bij de meeste al aan de gang, maar morgen begint hij voor mij! Ik heb meer als genoeg plannen, maar als stok achter de deur deel ik ze vandaag ook met jullie! Dus wat wil ik gaan doen?

Bloggen

no words

Deze staat met stipt op 1 ! Ik wil heel graag een voorraadje artikelen achter de hand hebben. Ik heb namelijk al regelmatig gehad dat ik baalde als ik niks achter de hand had. Dus ik ben benieuwd of mij dit gaat lukken. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in!

Handwriting

De meeste zijn wel bekend met handwriting denk ik. Ik wil graag proberen of ik dat via de computer kan doen. Het is vrijwel hetzelfde als wat ik vroeger deed, dus ik ben benieuwd of het gaat lukken. Ook wil ik graag proberen of ik het met de hand kan. Ik heb de boeken, dus daar wil ik ook mee aan de slag.

Winkelen

Dit uitje staat al een dikke maand gepland! Mijn zusjes en ik gaan namelijk winkelen. En misschien dat mama ook wel mee gaat. We gaan naar de Primark om weer een ladinkje kleren en spullen in te slaan. Altijd leuk om eens in de zoveel tijd even flink te winkelen. En het is natuurlijk hartstikke gezellig!

Fotograferen

Een van mijn favoriete dingen om te doen is fotograferen. Ik hoop daar aankomende week ook wat tijd voor te vinden. Ik wil graag foto’s maken voor Ballontraebay en gewoon zo van dingen die ik mooi vind.

Lezen

Een oude hobby van mij is lezen. Vroeger verslond ik menig boek. Nu heb ik bijvoorbeeld het boek “Masterclass Ondernemen”. Die zou ik graag uit willen lezen, want het is echt een super boek. Ook voor een van mijn lessen op school, hier herken ik veel uit het boek in. Ideaal dus!

Genieten

Het allerbelangrijkste van deze vakantie is dat ik wil genieten! Ik wil even helemaal tot rust komen, zodat ik na de vakantie lekker aan de gang kan. Ik merk dat ik toe ben aan rust en plezier, doen waar ik zelf zin in heb! En daar heb ik 11 dagen de tijd voor. Genoeg tijd om bovenstaande te doen en een paar keer lekker mee op de vrachtwagen te gaan!

Zo genoeg voorjaarsvakantie plannen dus! Tijd voor mijn laatste dag school, zodat ik lekker aan de slag kan. Hebben jullie al vakantie, vakantie gehad, of ook nog voor de boeg?

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  februari 22, 2017 / 8:32 am

  Ha Kelly, dat is een goed vooruitzicht, 11 (past bij carnaval) dagen vrij en al vol gepland met leuke dingen! Geniet ervan, een fijne vakantie! xx opa en oma

  • Ballontraebay
   februari 22, 2017 / 12:28 pm

   Dank u wel ! Xx

 2. februari 22, 2017 / 10:31 am

  Je vergeet 1 ding, we gaan met de hele familie naar de zee ❤️ hihi

  • Ballontraebay
   februari 22, 2017 / 12:28 pm

   Neej dat ben ik niet vergeten hoor hihi ! Maar dat is maar 1 dagje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: