20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

7 Random vragen uit een question generator

random vragen

Mijn doel om zo goed als om de dag een artikel te plaatsen heb ik bijna bereikt! Alleen voor vandaag vond ik het lastig. Uiteindelijk kwam ik op het idee om een soort Q&A te doen met random vragen. Een vragenlijst met favorieten, keuzes en een herinnering. Lees je mee?

Soms is mijn oude blog nog best handig! Zo zag ik dus dat ik 4 jaar geleden random vragen had beantwoord uit een random question generator. En dat ga ik nu weer doen. Eens kijken wat voor random feitjes ik nog kwijt kan!

Wat is je favoriete lunch?

random vragen

Hmm.. Lastig! Ik ben gek op de broodjes van de Bakker Bart. Maar ik hou ook van een eitje of een broodje bapao. Of restjes van de dag ervoor, dat is als lunch altijd een feestje. Maar ik denk dat ik dan toch ga voor poffertjes! Ze vullen misschien niet goed genoeg, maar die zijn echt heel lekker.

Hoe lang ben je voor het langst wakker geweest?

Ik weet de datum niet meer, maar ik weet wel nog héél goed hoe en wat. Ik was op een feestje en ik had net die dag mijn rijbewijs gehaald. Ze wilden in een café in de stad het nog verder gaan vieren, maar ze hadden niemand om te rijden. Dus bood ik aan dat te doen. Toen ik Kenneth (toen even gewoon een vriend) appte wat ik was gaan doen was hij, denk ik, een kwartier later in de stad om me op te halen. Nee, dat vond hij toch maar niks haha. En zo zat ik dus niet veel later bij hem thuis. Jordy was er ook en samen waren ze aan het gamen. Ik denk dat ik uiteindelijk half 6 ‘s ochtends thuis was, omdat ik ook nog even mee Jordy naar huis heb gebracht. Papa en mama waren zo blij dat Kenneth me toen was komen halen. Geniaal haha. Dat was de langste dag voor mij, want in die periode was ik meestal op een zaterdag rond 8 uur toch wel up and running!

Wat is je favoriete cornflakes?

Dat is gewone cornflakes met een laagje honing eroverheen. Ik heb alleen geen idee of die nog ergens te krijgen is. Vroeger haalden we die wel eens bij de Lidl en daarna heb ik ze nog wel een gezien in Engeland. Maar voor de rest niet meer. Volgende keer eens kijken bij de supermarkt!

Wat zijn je favoriete ijs toppings?

softijs

Discodip! Of slagroom. Ligt eraan over welk soort ijs we het hebben. Op softijs heb ik graag discodip, omdat me dat doet herinneren aan opa Jo. Van hem kregen we namelijk wel eens zo’n ijsje bij de frituur. En op schepijs vind ik slagroom altijd goed!

Wat vind je fijner, passagier of chauffeur?

Als ik moet kiezen dan rijd ik, want ik hou enorm van rijden. Zeker als er leuke muziek is op de radio.  Maar ik zit er net zo graag langs en geniet van het uitzicht.

Als je kon ruilen met een figuur/karakter, wie zou dat dan zijn?

christopher robin

Dan zou ik voor een keer wel willen ruilen met Winnie the Pooh. Het lijkt me zo leuk om alles te bekijken zoals hij dat doet en om gewoon een malle beer te zijn. Nu voel ik me eigenlijk al een beetje Winnie the Pooh met mijn liefde voor eten en het genieten van alle dingen. Ik krijg het zelfs voor elkaar om op straat te zeggen “What to do, what to do, what to do indeed?”.

Wat zijn je favoriete boeken?

Als het op meer informatie boeken aan komt vind ik het boek van Annic ten Duis ‘Masterclass Ondernemen’ super. Net als het boek ‘Waar een wiel is, is een weg”, waar ik laatst nog over schreef. Qua kookboeken ben ik dol op die van Lekker en Simpel. En mijn favoriete leesboeken zijn van Zoe Sugg, de Girl Online serie. Die was echt geweldig om te lezen.

Zo en dat waren alle vragen! Ik vond het leuk om eens op deze manier wat meer te vertellen. Mocht je zelf nog leuke random vragen hebben, dan laat ze zeker hieronder achter en dan kan ik wellicht binnenkort een Q&A doen aan de hand van jullie vragen. En nu ben ik benieuwd, wat vind jij fijner, passagier of chauffeur?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 31, 2020 / 8:36 am

    Ja Kelly, dit zijn ook meteen herinneringen. En lezen is je geest verrijken, zeker met goeie boeken.
    Vandaag niet zo koud. Een heel fijne dag, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: