0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

8 foto’s waar ik vrolijk van word!

vrolijk

Het was weer eens een dagje stil op Bij Zus. Zoals iedere maand eigenlijk. Maar vandaag kon ik dat toch niet zo goed hebben. Ik bedacht me dat het me wel leuk leek om 6 foto’s te delen waar ik vrolijk van word!

Hier word ik vrolijk van!

Dit briljante dreamteam. Vooraf aan de mooie foto die we met Moederdag gaven was al een hele reeks aan foto’s voorbij gegaan. Waaronder bovenstaande haha. Dit laat wel precies zien hoe wij zijn haha. Olaf met z’n hand in n oog, en wij als idioten erbij. Briljant!

Converse All Stars zijn mijn favoriete schoenen. Die vind ik zelf namelijk vooral heel fotogeniek. Je kunt er zoveel leuke foto’s mee maken! Nikes lopen fijn en hebben soms ook hele toffe looks, maar de echte looks vind ik toch de All Stars. Zelfs als ze oud en versleten zijn.

Deze koffie past ook tussen de foto’s. De smaak was niet verkeerd met de room goed geklopt door de koffie. En de stukjes Tony Chocolonely salted caramel en karamelsaus maakte het erg lekker. Maar ook voor de foto vond ik dit een briljante koffie. Hij zag er zo cool uit, ook met de achtergrond en het tafeltje eronder.

Dit dekbed kocht ik niet zo heel lang geleden bij de Lidl. Maar ik vind hem erg leuk! Hij is zo lekker vrolijk en zomers.

kinderstoel

Dit kind maakt iedereen vrolijk denk ik. Olaf is zo vrolijk en schattig! En dit vind ik echt zo’n bazen foto. Hij lijkt hier een beete op Boss Baby. En dat vind ik zo grappig!

Een foto uit Engeland! Ik verlang naar vakantie en weer even nieuwe dingen ontdekken. Oh en die heerlijke bammetjes naast de weg of magnetronmaaltijden van de Tesco. Nog even volhouden en dan mogen we weer.

foto's Amsterdam

Amsterdam! Ja, van Amsterdam wordt ik ook vrolijk. Ik vind het een ontzettende mooie stad. En deze foto doet mij denken aan een heel gezellig uitje dat we januari hadden. Daar wordt ik ook heel vrolijk van.

En nog iets waar ik vrolijk van word! Het is vrijdag! Bijna weekend, eindelijk. Waar word jij vrolijk van? Fijne vrijdag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    mei 18, 2018 / 8:12 am

    mooie foto’s Kelly, inderdaad krijg je daar een oppepper van, fijne dag, groetjes oma xx

  2. Roos Smeets
    mei 22, 2018 / 3:53 pm

    Wauw, jij moet toch een flinke boost opgelopen hebben!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: