0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

A new letter to heaven

letter to heaven

Vandaag schreef ik weer een letter to heaven voor mijn opa en oma. Dit deed ik al eens eerder in oktober 2015. Inmiddels is er weer een hoop veranderd en vond ik het tijd voor een nieuwe brief. Ik wil er zoals ik toen al zei geen oh wat zielig verhaal van maken. Het is goed om soms je gevoel te delen, en ik vind het niet erg om dit ook hier te doen.

opa en oma

Lieve Opa en Oma,

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik jullie een brief heb geschreven ! Er is een hoop veranderd in het drukke leventje van mij ! Genoeg momenten met de gedachte, wat zouden zei mij zeggen. Maar dan ga ik er vanuit dat als ik mijn hart volg jullie mij mee volgen.

Hoe is het met jullie? Lekker druk aan het wandelen aan zee met de hondjes ? Of heerlijk knus thuis voetbal aan het kijken en schilderen ? Hopelijk amuseren jullie je goed ! Hier gaat alles zijn gangetje! We hebben het allemaal hartstikke druk, maar de hele crew is regelmatig gezellig samen.

Bijna 5 maanden geleden zijn Kenneth en ik gaan samenwonen. Wat heb ik mij vaak afgevraagd wat jullie raad zou zijn geweest.. Maar na een hele zomer flink klussen met een heleboel hulp van familie en vrienden is het ons gelukt dat we op 3 september verhuisde! Ik tel vanaf 4 september, omdat het dan kermis is hier, en dat vind ik een mooie herinnering ! Voor de kermis gaan we nog steeds naar opa en oma hoor, dat is traditie! Ik vind het heerlijk om iedere dag langs Kenneth wakker te mogen worden. En niet meer het dagelijkse gemopper als ik hem niet zag, want ik weet dat hij uiteindelijk weer langs me ligt.

5 september startte ik met stage bij een Catalaans transportbedrijf. Een hele zware periode waar ik regelmatig in tranen heb gezeten. Het aan de bel hangen bij school heeft amper nut gehad. Maar dat heeft gemaakt dat het me uiteindelijk is gelukt! We zijn nu 20 weken later en vandaag is dan eindelijk mijn laatste dag! De passie die ik voor het vak had is lichtelijk verdwenen. Er zijn dingen die ik nog steeds magnifiek vind, maar het is niet zoals het was. Dat zal wel weer terug komen, maar dat heeft even tijd nodig.

En dan hebben we nog Ballontraebay ! Ik schreef mijn eerste brief naar jullie nog op The Dutch Notebook. Maar ik ben weer verhuisd. De naam heeft een betekenis, en dat vind ik er zo mooi aan. En het logo is nog gaver! Ons huis met mijn autootje, door Mandy gemaakt! Ik hoop dat ik met Ballontraebay wat kan gaan bereiken, maar dat zal veel tijd gaan kosten. Momenteel probeer ik dagelijks te bloggen en dat bevalt tot nu toe heel erg goed! Ik vind het geweldig om te doen.

Oh en mijn gebakje natuurlijk ! Dat zullen jullie vast wel gezien hebben, want ik heb al regelmatig een engeltje op mijn schouder gehad. Mijn gebakje is een blauwe Fiat Seciento. Ik ben er apentrots op en hij rijd prima! Eindelijk ben ik onafhankelijk, ik kan kiezen om met het OV te gaan, maar de auto kan dus ook. Heerlijk!

Inmiddels hebben jullie er ook weer een hond bij! Ik hoop dat Marilyn jullie de groetjes heeft gedaan. En dat ze zich lekker aan het uitleven is met Charlet en Christie. Ik had haar gezegd om jullie goed gek te maken. Ze is altijd zo lief geweest, dat ondeugend zijn ook wel eens zou mogen toch? Heeft ze er naar geluisterd ?

Ik weet dat ik geen antwoord zal krijgen op mijn vragen. Dat hoeft ook niet! Ik wilde jullie gewoon graag laten weten hoe het hier gaat. Ik mis jullie..

Dikke knuffel en een kus,

Kelly

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  februari 1, 2017 / 8:07 am

  je hart luchten en dan naar opa en oma hier boven, ook dat geeft je een warm gevoel!
  Fijne dag vandaag, sluit maar goed af, Kelly! xx opa en oma Reuver

  • Ballontraebay
   februari 1, 2017 / 11:49 am

   Zeker weten ! Dank u wel ! Nou kan ik wat vaker bij jullie op de thee komen 🙂 xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: