9   29
0   20
13   33
3   21
16   45
2   16
6   23

Aan de slag met de Paperfuel challenge

paperfuel Karin

Eindelijk is het 1 november. Ik had al een aantal dagen uitgekeken naar vandaag en dat was eigenlijk om een paar dingen. De eerste dag van de maand waarin ik jarig ben, mijn blogverjaardag en de start van een veel te leuke challenge op Instagram. Oh en een maandag, dus een werkdagje in Roermond.

Op tijd voor de drukte

De wekker ging dus al op tijd vanmorgen. Na een warme douche en een verfrissende wandeling met Jewel zat ik aan mijn gebruikelijke ontbijtje. Ik dacht nog bij mezelf, Kelly, doe nou maar rustig aan, maar ik had teveel zin in de dag. En ik hoorde al in de verte een horde Duitsers en Belgen deze kant uit komen, want die hadden vandaag een vrije dag. Ik moest en zou ze voor zijn! Dus rond half 9 zat ik in de auto naar Roermond.

Ik kwam precies op tijd binnen! Mama bracht Jill naar school, papa was boven aan het werk, dus ik en Jewel hielden Molly gezelschap. Ondertussen installeerde ik mijn laptop aan de keukentafel, gniffelde ik om de 3km file op de N280 richting Designer Outlet en werd ik door de 2 dames als portier gebruikt om van binnen naar buiten en weer terug te rennen. Mama kwam terug, we hielden met papa even een koffie/thee pauze en toen gingen we aan de slag.

Mijn doel was om vandaag weer te gaan schrijven aan Bij Zus. Vroeger besteedde ik uren aan deze tafel en zette ik blog na blog online. Thuis gaat me dat niet zo makkelijk af door alle afleidingen. Maar hier kan ik wel met volle aandacht aan het werk. En natuurlijk is het ook net wat gezelliger als gewoon thuis. En zo geschiedde. Ik schreef een heel eind weg en na de middagpauze gooide ik diezelfde blogpost weer weg. Ik kreeg een goede tip van mama en zie hier een betere variant van wat ik net heb geschreven!

Paperfuel challenge

Naast dat Bij Zus vandaag 4 jaar is geworden, een mijlpaal die ik graag met je deel! Is er vandaag ook een challenge gestart op Instagram en Facebook. Niet van mij, maar van Paperfuel. Zoals je wellicht wel weet ben ik de afgelopen maanden fan geworden van het werk van Karin en de producten die ze verkoopt. Afgelopen maand heeft ze weer een nieuw boek uitgebracht; ‘Cartoonmeisjes teken je zo!’*. Een geweldig boek dat je stap voor stap meeneemt in het tekenen van een cartoonmeisje. Ze begint met het uitleggen van de basis en vervolgens voegt ze er verschillende soorten ogen, neuzen, mondjes en gezichtsuitdrukkingen aan toe. Heb je die onder de knie, of niet, dan ga je verder met een heel cartoonmeisje tekenen. Je bent natuurlijk helemaal vrij in hoe je de stappen van het boek volgt.

Ter ere van het boek heeft ze deze maand een challenge georganiseerd. De bedoeling is om elke dag een cartoonmeisje te gaan tekenen in een bepaald thema. Super leuk! Speciaal daarvoor heb ik op de Kreadoe beurs een schetsboek gekocht. Zo houd ik alle tekeningen bij elkaar en heb ik aan de eind van de maand een leuk beeld van hoe het me is afgegaan. Mocht je ook zin hebben om mee te doen, dan heb ik hieronder het Instagram berichtje voor je.

Goed, dan ga ik nu, na een paar dagen speciaal hierop te hebben gewacht, mijn schetsboekje uitpakken en beginnen met het tekenen van de eerste dag! Ik spreek je woensdag weer.

Veel liefs,
Kelly

Volg Bij Zus ook op InstagramFacebook of Pinterest om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

*Deze link is een affiliatelink, mocht je dit boek of iets anders via deze link aanschaffen krijg ik hiervoor een klein percentage van Bol.com. Hier betaal je zelf niet meer voor.

Volg:

1 Reactie

  1. Tine
    november 2, 2021 / 6:51 pm

    leuk Kelly, een andere invulling, tekenen of schetsen zal je zeker lukken! Veel plezier met je schetsboekje! xx

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.