20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Aan de slag met persoonlijke ontwikkeling

persoonlijke ontwikkeling

Het is ons gelukt, de eerste helft van 2020 hebben we achter de rug. 2 jaar geleden was dit het begin van mijn eigen rollercoaster, nu zit ik eindelijk weer in het goede vaarwater en ga ik aan de slag met persoonlijke ontwikkeling!

Alsof het gisteren was

Ik was weer aan het neuzen naar de oudere hallo juli artikelen en kwam erachter dat ik 2 jaar geleden mijn school gedag zei en aan de slag ging als administratief medewerker planning Benelux. Een hele mond vol, toen en nu, nu is het een periode die al verder weg is, maar soms nog heel dichtbij voelt. Ik kan er nog steeds over praten alsof het allemaal gisteren was. Maar goed, door die periode heb ik mijzelf op persoonlijk vlak wel leren kennen. En daar ben ik blij om. Ik weet wat ik kan en ik weet wat ik wil, dat is goud waard.

Een terugblik op Juni

Juni is voorbij, de maand dat ik bijna dagelijks mijn “lichtjes” deelde. Iets wat ik leuk vond om te doen. Zo sta je stil bij de mooie momenten van de dag en ben je toch ook dagelijks actief op instastory. Loved it!

Daarnaast gaf ik mezelf ook 4 doelen om te behalen. Eens zien of die gelukt zijn..

 1. De tuin zomer klaar
  Dat is zo goed als gelukt. De bestrating is helemaal af, alleen hebben we nog geen plantjes gepoot door de hitte en is de palletbank ook nog niet klaar. Iets waar ik hopelijk binnenkort nog wat tijd aan wil besteden.
 2. Mijn project de wijde wereld in blazen
  Dat is helaas niet gelukt. Sterker nog, ik heb er voor gekozen om het sowieso niet te doen. Zoals jullie weten ben ik nogal ambitieus als het op nieuwe plannen aan komt. Dan bedenk ik iets en dan gaat al mijn tijd en energie daar naar toe in plaats van naar Bij Zus. Ik heb besloten het te combineren en zal binnenkort delen wat het is.
 3. One step everyday!
  Dit is me wel volledig gelukt. Ik heb genoten van iedere positieve stap die ik zette en heb me proberen te focussen op wat ik wel deed. Die houd ik er in!
 4. Wat meer ruimte maken voor hobby’s!
  Ook dit is gelukt! Ik heb het boek voor The Dog Pen gelezen, heb nog een boek gekocht en ben daar in begonnen, ik heb meer gefotografeerd en zelfs een spelletje gedownload voor op mijn iPad.

De maand van persoonlijke ontwikkeling

En nu is het juli 2020. De maand waarin er weer verschillende versoepelingen omtrent corona plaats vinden en de tweede helft van dit jaar begint. De helft waarvan we denk ik allemaal hopen dat het vele malen anders verloopt als de eerste helft. Ik wil er wat moois van gaan maken, maar om het behapbaar te houden hakken we het gewoon weer in 6 stukjes. Juli is voor mij de maand waarin ik mij meer bezig ga houden met persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke ontwikkeling

Afgelopen zondag kocht ik het boek ‘Miracle morning routine’ en ik heb de kriebels te pakken gekregen. Een uurtje eerder opstaan is me nog niet gelukt, de stappen iedere ochtend opvolgen wel. Of het voor mij echt effectief is weet ik pas over een ruime maand, maar het feit dat ik hier mee bezig ben geeft mij al een boost op zich! Ik ben bewust bezig met wat ik doe en met welke mindset ik de dingen doe.

Juli is ook de maand van mijn 5 jarig blog jubileum! Een mijlpaal die ik echt niet zomaar voorbij wil laten gaan. 5 jaar bloggen, door zon en regen, het is iets om even bij stil te staan! Ik moet alleen nog even brainstormen over hoe en wat.

Deze maand ga ik in ieder geval door met waar ik in juni mee eindigde. Ik zit lekker in de flow en daar ben ik heel blij mee. Ik wens jullie een mooie maand toe in hopelijk goede gezondheid. En laat het me zeker weten als je ook plannen hebt voor juli!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

 1. oma
  juli 2, 2020 / 8:10 am

  Goed zo Kelly, lezen is heel gezond en je leest ook goeie boeken. Ga verder rustig door en geniet van de dingen, die je nu meemaakt. Jive houdt je in de gaten, is er altijd bij. Een heel mooie dag, gelukkig niet zo nat. Knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: