2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Afspraken voor 2022 in de &INK agenda

a-journal &INK agenda 2022

Hoe vreemd het voelt om te schrijven, hoe echt is het eigenlijk wel. Het einde van het jaar komt langzamer zeker in zicht! De eerste doelen/plannen voor 2022 zitten al in mijn hoofd. En daarbij heb ik ook een fijne agenda gekregen die goed van pas gaat komen! Kijk je mee in de &INK agenda?

Aan de slag met een thuisstudie

Een van de dingen die ik komend jaar wil gaan doen is een thuisstudie. Zo, dan weet je dat ook even. Ik heb al genoeg te doen, dat is zeker waar, maar kennis op doen is nooit weggegooid. Ik heb niet meer de behoefte en tijd om naar school te gaan, maar ik zou mij wel heel graag willen verdiepen in webdesign of in schrijven. Of wie weet uiteindelijk allebei! Ik merk dat sinds iedereen in mijn omgeving zijn eigen dingen heeft ik toch iets mis. Dus daar wil ik mij graag uiteindelijk in vast gaan bijten.

Maar goed, de post, Bij Zus, eigen huis & tuin, hobby’s, revalidatie en uiteindelijk dan een opleiding vergt toch enige vorm van planning. En hoewel ik daarvoor heb geleerd blijkt dit implementeren in mijn leven toch nog een vorm van uitdaging. Het is dan ook noodzaak dat ik iets om handen heb wat mij hierin helpt. Ik had al een soort boek dat me stap voor stap begeleid in mijn doelen, maar doelen zijn toch wat anders als afspraken. Er ontbrak een echte agenda. Een met een maandoverzicht en een weekoverzicht die al gegeven zijn. Waarin je je afspraken noteert en verder geen huishoudelijke klusjes of iets dergelijks.

&Ink agenda 2022

a-journal &INK agenda 2022

Toen A-Journal mij benaderde of ik een agenda wilde ontvangen zat ik natuurlijk alweer op het puntje van mijn stoel. Het voelde alsof ze me hadden gehoord. Na de afgelopen jaren een My Journal planner te hebben gehad wilde ik graag eens een van de &INK agenda’s ontvangen. Ik koos voor de blauwe variant. Een mooie donkerblauwe kleur met een prachtige panter op de voor- en achterkant. Hij is alleen om te showen al heel leuk.

a-journal &INK agenda 2022

Ook van binnen is het een pareltje! Hij is prachtig vormgegeven met jungle details en kleuren, duidelijk zichtbare schrijflijnen en voldoende schrijfruimte voor afspraken en notities. Het formaat is te vergelijken met A5 papier en hij heeft een hardcover met een soft touch. Verder voelt de agenda heel licht, prettig en luxe aan in de hand. Het papier voelt stevig en de agenda heeft een leeslintje waarmee je hem dus zo opent in de betreffende week. Ideaal! Ook kun je hem lang gebruiken, want hij loopt van 27 december 2021 tot en met 15 januari 2023.

Naast dat de agenda gevuld is met maand- en weekoverzichten voor 2022 heeft hij ook nog leuke extra’s. Zo kun je reflecteren op 2022 en je intenties voor 2023 noteren. In de maandoverzichten van 2023 vakanties noteren en nakijken op welke dag je verjaardag nu valt. Maar ook talloze notities schrijven in de overige notitiebladeren. Voor een “gewone” agenda is hij dus heel uitgebreid.

De &INK agenda’s zijn budgetproof, want voor €16,99 heb je er al een in je bezit. Naast blauw, is deze agenda ook te verkrijgen in aqua en oranje. Weer 2 andere types en printjes. Verder vind je in de A-Journal webshop nog notitieboekjes, adresboekjes, cadeautasjes en schoolagenda’s van dit leuke merk. Ik zou gewoon even gaan snuffelen en wie weet doe je nog wat leuke cadeau inspiratie op voor de decembermaand!

Zoals je leest ben ik oprecht heel enthousiast en ik kan niet wachten tot ik er mee aan de slag kan. Nog even geduld en genieten van november en december! De tijd vliegt. Maak jij gebruik van een papieren agenda? Ik ben benieuwd!

Veel liefs,
Kelly

Volg Bij Zus ook op InstagramFacebook of Pinterest om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

Dit artikel bevat een samenwerking. Dit doet verder niks af aan mijn mening. Samenwerkingen gebeuren alleen als ik er 100% achter sta.

Volg:

1 Reactie

  1. Tine
    november 5, 2021 / 6:15 pm

    Een Helios omlegagenda vind ik makkelijk op het bureau bij de computer en daarom ook al gekocht voor 2022. Dit om belangrijke gebeurtenissen niet te vergeten. Ik heb altijd wat met agenda’s op gehad. Ook een jaar de dagelijkse dingen bijgehouden. Dus Kelly, je hebt het van geen vreemde, haha!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: