2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Wat als.. ik een miljoen won!

miljoen

Fantaseren is leuk, ook over dingen die waarschijnlijk niet zullen gebeuren. Zo leek het me leuk om eens na te denken over wat ik zou doen als ik een miljoen won!

Een miljoen

miljoen

Als ik een miljoen begon ik met een Scania te kopen, misschien wel 2! En dan zou ik ook starten met het behalen van mijn vrachtwagen rijbewijs. Want die zou ik heel graag willen hebben. Al is het voor spoed ritjes!

Naast dat ik Scania’s zou kopen, zou ik ook een Macbook halen. Ik wil graag een betere laptop voor het bloggen, en Apple is toch wel het je van het volgens mij. En natuurlijk staat het ook wel mooi en ze hebben er van die toffe stickers voor. Ik zou er best wel graag een willen aanschaffen.

Ook wil ik dan geld aan de kant zetten voor de hypotheek, dan hebben we dat ook weer gelijk gedekt! Ideaal. Want ja dat is iedere maand toch weer een mooi bedrag, dus als we dat voor de aankomende jaren konden dekken, dat was best handig haha.

Een nieuwe badkamer

Ik zou ook nog die Renault Clio die ik zo graag wil hebben kopen, dan kan deze blauwe die ook prima is met pensioen! Of ik zou een auto gaan leasen, dat lijkt me ook fijn.

Oh en niet te vergeten, onze badkamer zou ik dan ook laten doen. Gewoon precies zoals we willen met alles erop en eraan. En de garage zou ik ombouwen tot een mooi hobbyhol, waar we fijn alles in kwijt kunnen.

Voor Kenneth kocht ik dan een digitale modelspoorbaan, want die wilt hij graag, dus het lijkt me wel leuk als ik hem dan daar mee zou kunnen verassen.

En alles wat ik dan over had zou ik gelijk verdelen over mijn familie, Dan kan iedereen doen wat hij wilt en even eens buiten het boekje gaan, want dat vind ik gewoon leuk! Ik zou graag iedereen alles cadeau willen doen, maar dat kan ik helemaal niet. Dus als ik het zou kunnen als ik een miljoen won, dan tekende ik daar voor hoor.

Ik denk dat ik nog best wel wat ben vergeten wat ik graag zou willen, maar dit zijn wel de hoofdpunten die ik met een miljoen zou doen! Wat zou jij doen met een miljoen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  september 23, 2017 / 5:56 pm

  Wij zouden het heel anders besteden, ook i.v.m. onze leeftijd. Maar nu ga ik daar niet over denken, want dat krijgen we niet. Wij zijn tevreden met wat we hebben en dat is belangrijk. Kelly, we hopen dat je nog eens een mooie prijs wint! Je bent nog jong! Groetjes oma xx

 2. Tamara
  september 27, 2017 / 6:07 am

  Ik mis bij jou nog het reizen….

  • Ballontraebay
   september 27, 2017 / 6:28 am

   Oh ja! Een huisje in Engeland was niet verkeerd haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: