2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Always remember

always remember

De laatste tijd probeer ik mijzelf steeds bewuster te maken van het feit dat alles gebeurd om een reden. Of ja, bijna alles, sommige dingen wil ik absoluut niet onder die noemer gooien. Dus vandaar de quote Always remember..

always remember

Ik probeer mezelf steeds meer bewust te maken van het feit wat mijn brein kan en wat er om me heen gebeurd. Veelal heeft te maken met mindful zijn. Maar sommige dingen zijn ook vreemd. Hoe dan ook, vandaag werd ik weer even er aan herinnerd. Ik had ergens op gereageerd, maar het mocht niet zo zijn. Ergens misschien wel jammer, maar ik ben er heilig van overtuigd dat het een reden heeft. Dat er vroeg of laat een antwoord komt waarom het zo is gelopen. En eigenlijk is het veel beter zo.

Ik vond de quote heel toepasselijk en mooi om te delen tijdens deze dagen. Vandaag zou er eigenlijk een artikel online komen over mijn favoriete kerstfilms. Die blijft even in het vat zitten. In plaats van schrijven heb ik me vandaag geamuseerd met de mooie plaatjes buiten, Olaf die zich vermaakte met rupsje nooit genoeg en wafels bakken voor een artikel voor morgen.

Soms moet je de ballen even laag houden! Always remember everything happens for a reason! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    december 14, 2018 / 7:59 am

    Mindful, ik ga er ook voor, het leven wordt er aangenamer door. Weer leuke foto’s en een fijne winterdag, koud hoor! Liefs oma

  2. Tante Chris
    december 14, 2018 / 10:48 am

    Klopt Kelly alles gebeurd met a reason. en het komt zo als het komen moet knuf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: