2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Tijdschrift And See van Chantal Janzen onder de loep!

And See

Gisteren moest en zou ik met de trein gaan. Waarom ? Het And See tijdschrift van Chantal Janzen zou in de winkel liggen en ik was zo nieuwsgierig naar de inhoud. Dat ik als eerste bij de Ako naar binnen liep om hem te kopen. Nu hadden ze hem nog niet in de schappen, dus ik heb hem uit de bak gepakt en ermee naar de kassa gelopen! Tijd om And See eens onder de loep te nemen !

Cover

Ik vind de cover heel tof ! Hij springt eruit door de kleur en ook de vormgeving van de foto is gaaf. And see, &C. Je leest het ook van de foto!

Editorial

Dit vond ik denk ik het allerleukste en ik moest er oprecht bij lachen! Haar editorial. Hoe ze erop is gekomen om een tijdschrift te beginnen, wie haar heeft doen inzien dat ze het gewoon moest doen, haar roots in Limburg, het komt allemaal even aanbod en ze maakt je nieuwsgierig naar wat ze allemaal voor je in petto heeft.

Inhoud

In het blad zelf kom je eigenlijk van alles tegen. Het is echt zo’n blad waar je je met een kop thee voor gaat zitten en je uren kan vermaken! Ze wilt creatieve mensen een podium geven en dat doet ze door verschillende mensen die plek te geven in haar blad. Maar ook vind je er verhalen, makkelijk leesbare pagina’s met bekende Nederlanders, mode, beauty, koken, er staat zoveel in. Heerlijk!

Linda v.s. And See

Chantal kijkt op naar Linda de Mol die ook haar eigen tijdschrift heeft. Linda was niet heel gelukkig, maar wenste haar succes. Maar persoonlijk vind ik het totaal niet op elkaar lijken. Linda heeft meerdere tijdschriften wat Chantal in 1 stopt. Daarnaast is de manier van schrijven in And See zoveel anders dan bij Linda. And See heeft meer interviews in verhaalvorm, en veel meer beeldmateriaal, het is voor mijn gevoel voor meer dan alleen volwassenen, ik denk dat de jong volwassenen dit ook erg leuk vinden. De Linda is wat meer voor degene die vooral willen lezen en niet lekker op de bank willen bladeren en iedere keer wat nieuws willen ontdekken.

Het is niet dat ik And See de hemel in ga prijzen, maar ik vind het echt een heel leuk blad! Het was de treinrit en de €5,95 echt wel waard. En ik ben benieuwd naar de volgende editie. Hadden jullie er al van gehoord ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 23, 2017 / 12:10 pm

  weer goed geamuseerd Kelly, van een treinrit iets leuks maken. Wat maak je vandaag weer mee? We lezen het….
  Fijne dag Kelly, groetjes en knuffel van oma!

  • Ballontraebay
   maart 23, 2017 / 2:37 pm

   Dank u wel oma! Groetjes en een knuffel terug

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: