2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

April 2020, de maand van dingen doen die je anders niet deed

april 2020

Van maart rollen we zo door in april. Een prachtige zon, maar er heerst toch stilte op de straat. Tijd om even terug te blikken op dat oh zo vreemde maart en vooruit te blikken op april 2020. Een maand van verplicht thuis zijn, werk en het oppakken van klusjes!

Ik kan nog wel een heel betoog schrijven over maart, maar daar hebben we niks aan. Het was niet mijn maand en ik denk ook niet voor de rest van de wereld. Bij de een valt alles in duigen en de ander probeert het nog te redden. De een lapt alle regels aan zijn laars, de ander blijft volledig in quarantaine en daartussen zitten dan nog verschillende varianten van hoe mensen hun best proberen te doen.

Het verschil tussen maart en april is nihil, maar toch wil ik happy zijn met het feit dat het alweer april is! Uiteraard gaat werk gewoon door en ik kabbel op het ritme van het werk mee. En verder kan ik maar een ding zeggen: “Use the time to do more of what makes you happy!”. Als dat de tuin eindelijk op orde brengen is, dan doe je dat. En als het eindelijk dat ene gerecht maken is, dan doe je dat. Zo kan ik er nog wel een paar verzinnen. Maar het enige wat ik je graag wil mee geven is dat je lief moet zijn. Voor jezelf, je familie en ook de wereld. We moeten het samen doen!

Ik ga er in ieder geval voor om meer te schrijven, ook als dat betekent dat het dit soort korte artikelen zijn. Dat is helemaal prima. En ik wil graag mezelf de ruimte geven om nog wat andere dingen te doen. De tuin aanpakken, gamen, misschien wel gewoon lezen en films kijken.

Ik hoop dat april weer terug rust in de wereld gaat brengen. Dat de vogels nog mooier zingen, er weer meer positief nieuws komt en we van de tijd gebruik maken om wat kleine dingen te doen die we anders niet deden.

Veel liefs!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. Roos
    april 3, 2020 / 8:25 am

    We moeten gewoon weer even terug naar de basis. Blijf doorgaan met Bij Zus, alles komt goed.

  2. oma
    april 3, 2020 / 8:35 am

    Leuk, zo’n positief kort stukje, maar misschien heb ik ze niet op de goede volgorde gelezen. Inderdaad is nu in de achtertuin werken een heel goed idee, dan ben je ook nog wat buiten voor de Vit. D., die voor lichaam en geest goed is. Succes alweer en een fijne tuin! Een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: