2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Back to the old days in music

old days

Het is tijd voor een gouden oude op vrijdag! Een artikel dat ik schreef over mijn favoriete muziek van vroeger, maar nu ook nog regelmatig luister. Even lekker swingen om zo zingend het weekend in te gaan luiden! Back to the old days.

music

Als je ze hoort op de radio begin je al te loeien en te swingen. De eerste paar deuntjes zijn genoeg om te horen wat het is. Zo grijs heb je ze gedraaid vroeger. Ja, de muziek van vroeger, uit de goede oude tijd, en zo oud ben ik eigenlijk nog niet. En toch voelt het dan zo, haha! Ik wil er een paar met jullie delen die ik vroeger ge-wel-dig vond!

Back to the old days

Ik vind het nog steeds leuk om ze te luisteren, en heel grappig hoe mijn smaak muziek is veranderd. Vroeger luisterde ik alleen dit soort muziek. Nu luister ik van nederlands tot hardstyle/hardcore, alleen echt geen klassieke muziek (denk aan de 7e symphonie of zo). Hebben jullie ook van die muziek waarbij je denkt, die goede oude tijd ? Laat het me weten in de comments!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Tamara
  april 20, 2018 / 7:45 am

  Jaren 80 hits zoals Madonna en Wham. En jaren 90 met happy hardcore hits

 2. oma
  april 20, 2018 / 7:48 am

  Swingend het weekend in, dat is geweldig. Wij horen de muziek uit de jaren 60-70 nog altijd heel graag. En dat wordt op zondagmorgen nog vaker beluisterd en vooral door opa. Een fijn weekend Kelly en een heel mooi weekend! Groetjes oma xx

 3. Dorothé
  november 12, 2018 / 8:04 pm

  De goede oude tijd, Nathalie Imbruglia met Thorn. Mandy en jij dansend voor de tv in Haelen. geweldig
  Spice Girls zorgden ook voor de nodige dansjes en optredens tussen de schuifdeuren.
  Zelf, buiten de Rock and Roll periode (Teddy girl Forever) Paul Young, en jaren 80 muziek. Doe Maar had ik niets mee op. Doe mij maar de Keytones die vond en vind ik nog steeds goed. Abba ook zo een leuk! De hoeveelheid platen in de kast hier is groot. Van jaren 50 tot Modern Talking. Hele brede smaak
  Muziek zit in de bloedbaan, Een dag zonder muziek is een verloren dag. Music is medicin.
  xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: