2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ballontraebay back on track

Ballontraebay

Ballontraebay is mijn grote passie. Zeker de afgelopen weken is het mijn drijfveer geworden en wil ik er echt wat van maken. De afgelopen weken was het nog lastig en opstarten. Wat wil ik, in welke frequentie en ga zo maar door. Maar nu is het mij toch vrij duidelijk geworden en dat wil ik graag delen!

Ballontraebay

Ballontraebay is een beetje mijn kindje. Ik zorg er  dagelijks met liefde en plezier voor en daar gaat ook geen dag voorbij dat ik niet inlog achter de schermen. Het is ook mijn trots. Het gezegde “waar het hart van vol loopt, loopt de mond van over” is dan ook niet weg te denken.

Maar ja, met mijn stageperiode was het best pittig om er echt mijn best voor te doen. Maar nu dat voorbij is heb ik eindelijk tijd ! Sterker nog, nu ik dit schrijf zit ik in de vrachtwagen ! Laptopje op schoot, en tada, best of both worlds!

Een van mijn favoriete dingen aan een website beheren is de vormgeving ! Ik verhuis regelmatig of verander weer hier en daar dingen. Dat heb ik, zoals jullie zien, alweer gedaan. Ik vond het zo jammer dat het logo niet tot zijn recht kwam, en ook het feit dat er geen sidebar in beeld was vond ik niet zo geslaagd. Dus heb ik het weer omgegooid. Het is nog niet af, ik ben nog hier en daar aan het zoeken naar wat oplossingen.

Ook de foto’s en de pagina waar ik wat meer achtergrond informatie geef over Ballontraebay en mij heb ik aangepast. En zoals je ziet is het welkomstukje in de sidebar ook veranderd. Op de een of andere manier maken mij zo’n aanpassingen altijd heel enthousiast om aan het werk te gaan.

Maar buiten deze aanpassingen is er nog wat vernieuwd ! Buiten de 365 plates zal ik nu 5 dagen in de week met een streven naar 7  dagen posten. Weliswaar zullen het alleen maar artikelen zijn waar ik achter sta. Als ik niet weet wat ik moet schrijven houdt het gewoon op, maar het is de bedoeling dat dit niet gauw gebeurd!

Dus eigenlijk kun je wel stellen dat ik nu dagelijks ga bloggen. En binnenkort ga ik ook wat actiever worden op Youtube, maar dat is iets voor een artikel later. Ik hoop in ieder geval dat jullie net zo enthousiast zijn als ik ! En dat  jullie natuurlijk gezellig iedere dag even langs komen.

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  februari 3, 2017 / 10:50 am

  Keep it
  UP
  Komt goedxxx

  • Ballontraebay
   februari 3, 2017 / 3:52 pm

   Dankjewel! Xxx

 2. Ans v zantvoort
  februari 3, 2017 / 2:37 pm

  Ben benieuwd, blijf volgen

  • Ballontraebay
   februari 3, 2017 / 3:52 pm

   Leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: