2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ballontraebay’s foute uur

foute uur

Het foute uur is een van mijn favoriete onderdelen op de radio. Heerlijk die muziek van vroeger! Stuiteren op de stoel en actief bezig zijn is de perfecte combinatie voor mij. Laatst waren mijn vriend en schoonbroer weer eens foute muziek aan het luisteren en dat bracht mij op Ballontraebay’s foute uur!

foute uurBRON

Ik kan heel veel muziek waarderen. De grens ligt bij klassiek, dat is niet mijn ding. De rest is in principe geen probleem. De muziek tijdens het foute uur gaat van Nederlands tot early hardcore, mij maakt het helemaal niks uit, zolang ik er maar lekker op kan stuiteren. Op de een of andere manier geeft de muziek tijdens het foute uur mij een boost.

Op school luisterde ik standaard om 9 uur naar Q-Music voor het foute uur. Zeker als we aan het werk waren aan een project gaf me dat een super boost. Even een uurtje knallen en ik had genoten en een groot deel af. Een top combinatie als je het mij vraagt ! En nu kreeg hierdoor het idee om dit artikel te schrijven. Maar ik kan wel heel lang erover door blijven schrijven, we kunnen beter naar beginnen aan mijn foute uur.

Het foute uur is dus uitgelopen naar foute uren, maar hey dat geeft niks! Het zijn 2 uur vermaak. En werkelijk alles komt voorbij. Duits, Engels, Nederlands, early hardcore, K3, alles waar ik op mee kan brullen of springen deel ik graag. Ik nog wel langer door gaan met mijn lijst, maar eigenlijk ging het al mis met het bij een uurtje houden.

Soms denk ik wel eens dat ik ook graag radio dj was geworden. Ik hou van muziek en dansen, dus dat was perfect geweest voor mij. Maar wie weet kan ik er hier nog wat leuks mee! We zullen zien. Wat is jullie favoriete foute nummer ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: