2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ballontraebay’s head office update

head office

De head office is zo goed als klaar ! Natuurlijk zijn er nog wat kleine dingetjes die ik wil aanpassen en toevoegen. Maar alles op zijn tijd ! Je moet je ook nog ergens op kunnen verheugen. Maar goed, een voor en een na foto deel ik graag!

Voor

Mijn hoekje was van te voren eigenlijk gevuld met kasten. Het enige een beetje opgeruimde hoekje in de kamer. Maar niet helemaal zoals ik het wilde. Ik wilde graag een plekje met een bureau, wat opruimmogelijkheid en dat dan echt voor mijzelf was. Zonder echte afleiding aan het werk, met voldoende inspiratie om mij heen.

Zoals ik al vertelde in een van mijn 365 plates en Facebook ging ik tussen het leren door aan de slag. Met het opruimen en het verplaatsen ervan. Ik had namelijk een bureautje gezien op Facebook. En dat gingen we die avond halen.

Al wat langer geleden had ik een tijdschriftenrek gehaald bij de Action en ook had ik nog een canvas staan dat ik van Kenneth had gekregen. Dus toen ik naar de DYTG ging, mocht Kenneth aan de slag met het ophangen ervan. En natuurlijk niet te vergeten de inspiratie die ik op had gedaan voor mijn werkplekje !

Met als resultaat.. *tromgeroffel*

Tadaaa.. Mijn mooie plekje ! We hebben er nog een scherm op gezet, wat handig kan zijn als ik meer moet doen of op een groter scherm wil kijken. Een kast is blijven staan voor mijn spulletjes. Mijn tijdschriftenrekje en de canvas hangen aan de muur, wat het een stuk gezelliger maakt. En ook het lint hangt, met wel geteld 1 kaart haha! De kaart die ik kreeg van mijn ouders en de rest voor mijn verjaardag.

Ik ben er heel blij mee ! Nu nog een leuk potje voor pennen, wat mandjes voor in het bureau, kaarten en een andere bureauplanner. Maar dat komt nog wel !

Hebben jullie ook een werkhoekje waar je lekker aan de slag kan gaan ?

 

 

 

 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  mei 10, 2017 / 8:29 am

  Goed gedaan Kelly, op zo’n plekje kun je rustig je administratie doen. De computer staat bij ons ook boven op een rustig kamertje, maar wij doen er veel minder mee, het is voor de noodzakelijke “administratie” en vermaak! Bij veel instanties word je gedwongen naar een site op de computer. Maar wat ik vooral fijn vind, is dat ik hierdoor meer contact heb met de kleinkinderen en lees ook graag wat ze schrijven. Oma op de hoogte!! Een fijne dag en liefs van oma xx

  • Ballontraebay
   mei 10, 2017 / 9:36 am

   Dank u wel oma! Het is inderdaad makkelijker om te zien wat we allemaal doen! U ook een fijne dag. Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: