2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus' adventskalender 2019: een kerstliedje voor het slapen

kerstliedje

Vakje 11 is een beetje laat vandaag.. Ik zat met mijn neus in de cadeautjes voor verschillende gelegenheden. En natuurlijk moest ik ook nog gewoon werken en dat is geen straf met de kerstmuziek op mijn telefoon. En daarom een favoriet kerstliedje voor het slapen gaan!

Naast groot Nick & Simon fan ben ik ook een tijdje groot fan geweest van Robbie Williams. Ik vond en vind zijn muziek geweldig. Bewaarde stukjes die ik vond in de bladen, kreeg een ticket en concertboekje en volgens mij heb ik ook nog ergens een poster liggen. Maar, dat weet ik niet zeker.

Hoe dan ook.. Meneer Williams heeft een kerst cd uitgebracht en die is absoluut niet vervelend om te luisteren als je door de stromende regen aan het lopen bent. Of zo vlak voor het slapen gaan nog even een vleugje van zijn zwoele stem. Nee, ik zit er niet mee! Dus bij deze een van mijn favorieten. Er zijn er uiteraard meer, maar misschien deel ik die nog wel op een ander moment!

Slaap lekker lieve lezers of een hele fijne donderdag! Wat is jouw favoriete kerstliedje?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 12, 2019 / 8:24 am

    leuk Kelly, je bent in kerststemming en die video van Robbie Williams ga ik zeker naar luisteren tegen Kerst en/of op de Kerstdagen. Een heel fijne dag, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: