2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus' adventskalender 2019 fotograferen van lichtjes en Jewel

lichtjes

Op mijn Huawei P30 Pro zit een functie om bokeh effecten te creëren. Super gaaf, maar ook nog best lastig. Dus ik ging aan de slag, leende Jewel haar zwarte kleedje en ging puzzelen met lichtjes. En geloof me, het gaf hilarische taferelen! Plus nog een paar herfstfoto’s.

Aan de slag met lichtjes

lichtjes

Als onderwerp nam ik voor de foto’s met lichtjes een Winnie the Pooh funkopop die ik kreeg voor mijn verjaardag. De kerstlichtjes haalde ik naar beneden om te laten fungeren als achtergrond en zo ging ik aan de slag met een witte muur. Al snel had ik in de gaten dat het niet was wat ik wilde, dus ik ging googlen.

lichtjes

Ik vond dat het op een donkere achtergrond makkelijker zou zijn, dus ik ging op jacht naar een zwarte achtergrond. In eerste instantie nam ik mijn notitieboek, maar dat werkte niet zoals gepland. Dus nam ik Jewels deken met een plank. Ideaal dacht ik, maar Jewel zag het niet zo zitten om haar deken te delen. Dus zette ze de sabotage in en ging ze aan de slag. Met de neus duwde ze de funkopop om. Vervolgens ging ze kijken of ze ergens een manier zag om haar deken terug te krijgen. En toen ze dat niet voor elkaar kreeg besloot ze er maar gewoon bovenop te gaan liggen. Ik heb gelachen!

lichtjes
lichtjes
lichtjes
lichtjes
lichtjes

Nog wat leuke Jewel kiekjes

Deze week was ik ook weer met Jewel buiten te vinden. Maandag in het bos en dinsdag in het park. Maandag liepen we langs het kinderboerderijtje en zag ze voor het eerst een struisvogel. Die kop van haar, geniaal! En toen ze iets verderop een kip zag begreep ze het al helemaal niet meer.

Dinsdag mocht ze lekker dollen tussen de bladeren en daarna vroeg ik haar te gaan zitten. Ze had er niet zoveel zin in, dus de camera in kijken vertikte ze. Maar toch wist ik nog een paar grappige kiekjes van haar te maken.

Het was een lekker kort scrollvakje voor jullie. Maar ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als ik van de foto’s. Jewel kan zo eigenwijs zijn, echt heerlijk. En ook verdraaid lastig hoor! #jekrijgterzoveelvoorterug!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. december 6, 2019 / 9:43 am

    weer leuke foto,e en berichtje ga zo door en ja honden kunnen eigenwijs zijn en katten ook heel fijn weekend geniet ervan Knuf en Kus van mij

  2. oma
    december 6, 2019 / 1:30 pm

    Was dat dag 5 van de adventskalender, past wel helemaal bij je, foto’s bewerken. Je kunt Jewel nog wat leren. dan lukt het nog beter. Een fijne middag Kelly groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: