2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus' adventskalender 2019: het lekker en simpel kookboek!

lekker en simpel kookboek

Vakje 10 is een vakje dat gevuld is met heerlijk eten. Heerlijk eten in een fijn en duidelijk boek. Ik heb het over het Lekker en Simpel kookboek. Een boek dat ik nu een week in mijn bezit heb en groot fan van ben geworden.

Lekker en Simpel kookboek

lekker en simpel kookboek

Dat ik de recepten van Lekker en Simpel enorm kan waarderen moet inmiddels wel bekend zijn bij de vaste bezoekers. Het komt regelmatig voor dat Kenneth of ik een recept kies op die website. Nu had ik al 2 boeken van hen in de kast, maar het eerste ontbrak. Toen ik hoorde dat ze deze in een nieuw jasje opnieuw zouden uitbrengen wist ik gelijk wat op mijn verlanglijstje thuis hoorde! Van papa en mama kreeg ik hem voor mijn verjaardag en sindsdien heb ik op 1 dag na alleen nog uit dat boek gekookt.

lekker en simpel kookboek

Wat mij zo enthousiast maakt is het feit dat de recepten enorm toegankelijk zijn. Geen gekke dingen die je bij een speciaalzaak moet halen. Alles is gewoon te koop bij de supermarkt in het dorp. Daarnaast zijn ze ook echt héél lekker en hartstikke simpel. Ik vind het soms enorm vervelend als ik om 6 uur nog moet beginnen met koken. Maar met veel recepten heb je met een half uur iets lekkers op tafel wat niet behoort tot mijn standaard gerechten.

lekker en simpel kookboek

Naast dat je heel veel gevarieerde hoofdgerechten vind in het kookboek, vind je er ook nog verschillende bijgerechten, ontbijt en desserts. En dat is ook het enige wat ik nog niet heb gemaakt. Een ontbijtje of dessert met het kookboek. Dat staat op mijn wensenlijstje voor met de kerst.

Een aantal gerechten die wij hebben gehad..

lekker en simpel kookboek

We begonnen met de cola kip! Die is namelijk ontzettend populair. En ik begrijp waarom, hij is echt onwijs lekker.

Broccolisoep met paprika! Een lekkere en makkelijke soep die wij al vaker hebben gehad zonder paprika. Maar met is hij dus ook heel lekker.

De Mexicaanse rijstschotel is een recept dat lekker vult en aardig wat groente bevat. En ook echt een budget recept.

lekker en simpel kookboek

De wraptaart met kip-pesto. Het zegt genoeg toch? Ook super!

lekker en simpel kookboek

En van de overgebleven wraps en groente maak je dan weer snelle pizza wraps. Echt een favoriet van mij!

De burrito bowl! Een vegetarisch recept wat hier ontzettend in de smaak valt. Ik maakte alleen van de geraspte kaas kaaskoekjes, omdat ik gesmolten kaas wel lust en zo niet.

Waar vind je het kookboek?

Dit Lekker en Simpel kookboek kost €21,99 en is verkrijgbaar bij de Bruna, maar natuurlijk ook via *Bol.com! En wellicht dat de Albert Heijn XL hem ook wel heeft liggen.

Wij zijn in ieder geval mega enthousiast over dit kookboek. Makkelijk te maken, smaakvol en ook de producten die worden gebruikt zijn heel toegankelijk. Wat ons betreft is het gewoon een hit! Kook jij wel eens uit een kookboek?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

*De link is een affiliate link, dit houdt in dat ik een klein percentage ontvang voor het bijdragen aan de verkoop van een product. Dit doet verder niks aan de prijs die jij er voor betaalt!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 10, 2019 / 5:40 pm

    Dat boek maakt zijn titel waar. Een fijn boek, lijkt mij ook. Maar helemaal super voor jou!
    Ik moest weer kijken naar je bril: mmoooiiii!!!!! Fijne avond Kelly, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: