20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Bij Zus' adventskalender 2019: The Knight Before Christmas

the knight before christmas

Volgens mij is het alweer een ruime week geleden dat Jill mij appte en schreef dat ik The Knight Before Christmas moest zien. Het zou een geweldige kerstfilm zijn en echt het kijken waard. Dus toen ik er een momentje voor had ging Netflix aan en deze film op afspelen.

Een kerstfilm is naast kerstmuziek de ideale manier om het kerstgevoel in je op te roepen. Van het typische Home Alone tot Elf en van The Holiday tot the Grinch. Ik vind het allemaal geweldig. Maar, na jaren van Home Alone kijk ik het allerliefst The Holiday. Netflix is in ieder geval het perfecte medium om heerlijk in die kerststemming te komen. Jill ging mij laatst voor en stuitte op The Knight Before Christmas. Een film die misschien menigeen al heeft gekeken, maar vandaag was voor mij de primeur. En ik wil heel graag met je delen wat ik er van vond.

The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas gaat over lerares Brooke (Vanessa Hudgens) die leeft in het nu in Ohio. Ze gelooft niet meer in ware liefde en leert haar leerlingen vooral te geloven in zichzelf en zich te richten op eigen doelen. In de tussentijd rent er in de Middeleeuwen prins Sir Cole rond. Hij woont in Norwich. Hij komt een heks tegen die hem zijn missie geeft om een echte ridder te worden. Hij wordt getransporteerd naar 2019 en beland in het dorp van Brooke. Zij neemt hem na hem te hebben aangereden in huis en zo ontstaat een bijzondere band! Leert Brooke dat ware liefde echt bestaat en zal Sir Cole uiteindelijk een echte ridder worden?

Is het een aanrader?

the knight before christmas

Als jij net als ik houd van heerlijke romantische films met een touch of humor die je perfect onder een dekentje kan kijken met een mok warme chocomel.. Dan is mijn antwoord JA!

the knight before christmas

Het is een geweldig leuke film die je meeneemt, waar je niet bij na hoeft te denken (moet je ook zeker niet doen, want dan is de film minder leuk), die romantisch is, maar niet overdreven en waar je gewoon even lekker van kan genieten. Het is zo’n film die je kijkt met een lach, een traan en kriebels in je buik. In mijn ogen had deze film ook prima in de bioscoop kunnen draaien. Met een bak popcorn en een beker cola was dit zo’n ultieme feel good film geweest waar je stralend van uit de zaal liep. Ik geloof dan ook niet dat je deze film gauw moe gekeken wordt. Sterker nog, deze film gaat bij mij op het lijstje om samen met Kenneth te kijken. Want ook voor mannen is deze film denk ik leuk.

Ik heb genoten van de film. En ik hoop dat je net als ik deze film kan kijken via Netflix of via via misschien, want hij is het meer dan waard. Het was in ieder geval een heel leuk vakje om te openen! Heb jij deze film al gezien?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  december 3, 2019 / 4:50 pm

  Die gaan we opzoeken op Netflix, hou wel van een mooie Kerstfilm

 2. oma
  december 3, 2019 / 5:24 pm

  Als je december zegt, dan denken de meeste mensen ook aan Kerstmis. Donkere dagen, maar met een sfeer, die je door het jaar heen niet kent. Voor jou is de voorbereiding op Kerst in volle gang.
  Maar wij hebben de kerstboom met toebehoren ook al staan. Een fijne avond Kelly! Knuffel oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: