2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus’ adventskalender 2020, beter laat dan nooit!

adventskalender

Vorig jaar deed ik de Bij Zus’ adventskalender en het leek me leuk om dit jaar weer een nieuwe editie te doen. Samen aftellen tot een bijzondere maar hopelijk toch gezellige periode. Alleen beginnen we dit jaar iets later dan gepland, maar beter laat dan nooit!

Nu zat ik gisteren te denken dat ik eigenlijk veel te laat was, maar wie stelt die regel. Volgens mij alleen ik, want als je nu nog een adventskalender ziet liggen die je leuk lijkt koop je die ook. Dan open je vandaag gewoon 3 vakjes in plaats van 1. Of je verschuift de dagen. Dus doe ik dat ook! Alleen dan in de vorm van een blogmas.

Vakje 1: Welkom december!

adventskalender

November was een bijzondere maand. Ik begon met dagelijks vloggen en werd uiteindelijk door gebeurtenissen een beetje uit het veld geslagen. Het werd een gekke maand met mooie hoogtepunten, zoals de toeterende trein, het luisterpietje dat ik tegen kwam en vrachtwagen spotten. Oh en vergeet de sushi vlog niet, daar ben ik heel trots op. Maar er waren ook spannende dieptepunten, zoals bijvoorbeeld de beroerte van opa en de mededeling dat de kanker bij een dierbare nog steeds niet weg is. Met dat golvende gevoel van november ben ik december ook in gegaan. Maar met gepaste trots kan ik vandaag wel melden dat onze lieve opa het ontzettend goed doet en inmiddels is verhuist naar het zorghotel. Waar hij vandaan komt en waar hij nu is, het is onbeschrijfelijk. Er gebeurt wat veel en dat is te overzien als je goed luistert naar je onderbuikgevoel. Gaat iets niet, dan gaat het niet. Gaat iets wel, dan ga je ervoor. En zo pak ik alles dag voor dag.

Voor deze maand heb ik dan ook geen doelen. Of eigenlijk juist wel een groot doel! Balans houden! Passen en meten, helpen daar waar kan en ademhalen als het nodig is. Dan weet ik zeker dat ik ook deze maand weer goed door ga komen. En verder kijk ik enorm uit naar nieuwe dingen maken, nieuwe content, een toffe samenwerking met mijn zusje en verder zal er vast nog een hoop andere gezelligheid voorbij komen. De feestdagen brengen we net als ieder jaar met onze families door en dat is beregezellig! Qua werk wordt het heel druk, maar ik weet dat de planning z’n best doet om ons er zo goed mogelijk doorheen te helpen. We komen er wel doorheen. Want hoewel het misschien wat zwaar is, is het wel de leukste tijd van het jaar. En ook de tijd dat je als collega’s samen het allermeeste samenwerkt.

De deluxe beauty adventskalender

Ook dit jaar heb ik van pap en mam een leuke beauty adventskalender gekregen! Vorig jaar kreeg ik allerlei verzorgingsproducten en dit jaar allerlei soorten make-up producten. Super leuk. En ik deel ze weer in mijn stories op Instagram en Facebook. Maar voor wie me daar niet volgt, zal ik ze ook in deze kalender delen. En wanneer mijn december swap adventskalender binnenkomt, kan je die ook verwachten! Gaan we nu door naar het filmpje..

Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik! De bedoeling is er weer wat gezelligs van te maken dit jaar. En dan loop ik gewoon wat uit met de feestdagen, ook gezellig als je even pauze houdt met een oliebol! Heb jij een adventskalender?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 6, 2020 / 2:29 pm

    leuk Kelly, en de c.d. “I wish you a merry Christmas” geeft echt een kerstgevoel. Wij hopen dat het een mooie Kerst gaat worden. Fijne dag, Kelly, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: