2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus' adventskalender mijn MAC lipsticks droom in vervulling!

MAC lipsticks

Na een artikel vol van diesel en roet is het vandaag tijd voor een wat meer poederig artikel. Voor mijn verjaardag kreeg ik mijn allereerste MAC lipsticks en die moet ik gewoon met jullie delen! Een van mijn dromen is in ieder geval in vervulling!

Vroeger..

Het is tussen de 5 en de 10 jaar geleden dat mijn interesse voor make-up enorm groot was. Ik volgde beautybloggers op de voet en wist mijn moeder en zusjes altijd van alles wijs te maken over dat ene nieuwe product. Ook maakte ik toen kennis met het merk MAC. Een prachtig merk met hoge kwaliteit make-up en een luxe uitstraling. Dat was het je van het, maar wij konden het alleen online kopen, omdat er in Roermond nog geen MAC counter was. Dus kocht ik het niet. Daarnaast droeg ik zelf ook eigenlijk helemaal geen make-up, dat is pas een jaartje of 7 geleden begonnen.

Maar goed, mijn interesse voor alles wat de make-up wereld te bieden had verdween naar de achtergrond. Wel volgde ik nog de artikelen over merken als Essence en Catrice. Daar heb ik zelfs nog over geschreven op Kelly’s blog en The Dutch Notebook. Super leuk vond ik dat en eigenlijk weet ik nog steeds niet waarom ik daar mee ben gestopt. Misschien wel iets om weer terug op te pakken!

Mijn eerste MAC lipsticks

MAC lipsticks

Mandy heeft blijkbaar al die tijd onthouden dat ik dolgraag iets van MAC zou willen hebben. Ze wist zich nog te herinneren dat ik altijd heb gezegd dat zodra ik het kon ik er iets van zou kopen. Ik was het zelf helemaal vergeten tot zei het mij vertelde. En daarnaast had ik het dan nog niet voor mezelf gekocht. Dus, met mijn verjaardag zag zij haar kans schoon en kocht ze mij 2 lipsticks van MAC. Het was een groot feest! Ik vond het ge-wel-dig. En het wakkerde gelijk mijn vuurtje voor make-up weer aan.

MAC lipsticks

En als Kelly enthousiast is, wilt Kelly dat natuurlijk ook met jullie delen! Dus zie hier mijn 2 aanwinsten voor mijn make-up collectie. Geweldige lipsticks die gemakkelijk aan te brengen zijn. Een pigment waar je U tegen zegt en ze blijven mooi zitten. Natuurlijk, nadat je wat hebt gegeten en gedronken wordt het minder. Maar toch, ze zijn allebei machtig mooi.

MAC lipsticks

Lieve Mandy, dankjewel dat je deze mooie droom hebt onthouden en mij cadeau hebt gedaan! Ik ben er echt onwijs blij mee en het heeft weer een leuk lichtje aangewakkerd. Ga ik nu even wat leuke kerstlooks verzinnen..

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 14, 2019 / 8:03 am

    Ha Kelly, dat is heel leuk voor jou en lief van zus Mandy. Heel veel plezier ermee!
    Fijne dag, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: