2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Bij Zus’ boodschappenwagen met fijne aanbiedingen

aanbiedingen

Zo vandaag weer een goed gevulde boodschappenwagen! Donderdag had ik het foldertje al gehaald bij de Plus, dus ik wist dat er fijne aanbiedingen zouden zijn. En vandaag (21-05) haalde ik mijn boodschappen en vers van de pers, hier weer een shoplog!

Het was weer een hele klus om de boodschappen bij elkaar te krijgen. Het was druk in de winkel en ze waren pas net open. En daarnaast is het opletten geblazen, want sommige producten blijven goedkoper als je ze bijvoorbeeld van het huismerk neemt. Maar goed, vandaag heb ik er niet zo nauw op gelet. Ik heb met name gekeken naar wat lekker en nodig was. Gezond en ongezond, een fijne combinatie van van alles.

Voor in de snoepkast

Voor in de snoepkast haalde ik meeneemkoekjes, de Brinky’s, en de ontbijtkoekrepen. Maar ook een koekje voor bijvoorbeeld bij de koffie. De zak winegums haalde ik omdat we als het goed is bezoek krijgen. En als de heren gamen is een snoepje wel leuk om neer te kunnen zetten.

Aanbiedingen toppertje

Bovenstaande foto is allemaal in de diepvries beland. Het Hertog ijs was in de aanbieding en aangezien ik soms veel zin heb in een ijsje nam ik het gewoon mee. Misschien wel wat duurder als een huismerk, maar 50% korting trok mij wel haha.

Brood en beleg

De broden waren in de aanbieding, dus daar had ik voordeel mee. Maar goed, ik moest ze hoe dan ook halen. Ook nam ik een stokbrood mee voor ontbijt/lunch. Roggebrood, omdat Kenneth dat lekker vind. En ik nam een pot pindakaas mee, want die was bijna op.

In de koelkast

In mijn karretje belandde zoals altijd weer yoghurt. Ook snijworst nam ik mee, eigenlijk had ik meer broodvlees willen halen, maar ik wist niet goed wat. Dus ik hield het even bij een. Wellicht dat ik vandaag of morgen nog in een winkel kom. De bak aardbeien was in de aanbieding. En aangezien ik bewust wat meer fruit moet eten nam ik een bakje mee. Altijd lekker!

Voor in de voorraadkast

De blikken Bonduelle waren in de aanbieding, dus ik haalde een klein voorraadje. De mais, augurkjes, uitjes en tonijn nam ik overigens mee voor een macaroni salade. Ik heb namelijk nog wat macaroni in de vriezer staan en daarmee kan ik dus perfect voor een dag avondeten mee klaar maken. De eiermie is ook voor de voorraad, altijd handig om in huis te hebben.

Wat ik ook meenam voor in de voorraad is cola en meeneempakjes drinkyoghurt.

En als laatste voor in het voorraadkastje onder het aanrecht. Schuursponsjes! Totaal niet spannend haha. Maar wel heel handig!

En dat waren de boodschappen weer van deze week. Ik was iets meer dan €31,- kwijt, maar daar leverde ik nog een volle kaart koopzegels op in. Misschien dat ik nog een maaltijdsalade en een tros bananen ga halen, maar voor de rest heb ik niks meer nodig deze week. 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 21, 2018 / 4:21 pm

    Jullie kunnen weer even vooruit met die boodschappen. Wij moeten tussendoor ook wel eens wat halen, dat is gunstig voor opa, want dat is z’n hobby. Nu een korte werkweek, succes en plezier in het werk met groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: