20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Bij Zus’ boodschappenwagen met veel brood

brood

Het is tijd voor een nieuwe boodschappenwagen! Een boodschappenwagen met vooral veel brood. Het zijn veilingweken bij de Plus en daar maakte ik toch wel enthousiast gebruik van! Ik laat je de inhoud van de wagen graag zien..

Zo alle boodschappen weer in beeld! Het is overduidelijk dat er van alles en nog wat mee is gegaan in mijn wagen. Wat standaard dingetjes uiteraard, maar ook weer wat andere dingen dan normaal. Zo zie je al de Kinder Bueno’s die ik normaal niet mee neem en een hele lading brood. Dat gebeurt normaal ook niet.

Voor in de koeling

Voor in de koeling nam ik natuurlijk weer yoghurt mee! Maar ook 2 pakjes broodvlees: gebraden gehakt en een soort berliner. Een pakje kaas voor Kenneth. En uit de “veiling” acties nam ik 2 zakjes roerbakgroenten mee en 2 bakken aardbeien.

Voor in de diepvries

Qua vlees nam ik voor de zekerheid nog 2 bakjes mee. De braadworst was in de aanbieding en is lekker bij aardappel, groente en vlees. De gevulde saté schnitzel nam ik mee,omdat het hier een favoriet is. Ik koop ze niet vaak, maar als ik ze koop zijn ze ook binnen no time op. Zoals nu haha, want het is al op.

Heel veel brood

Ook het brood was in de aanbieding, namelijk 3 voor 5 euro. Ik nam sowieso 2 broden mee voor in de diepvries en daarnaast nog kaas-ui bollen. Maar we gingen die dag naar Zoo Veldhoven samen met Mandy, Jill en Olaf. Dus ik nam nog meer broodjes mee, krentenbollen en witte bolletjes! In combinatie met een appeltaartje die ik ook meenam naar Roermond. En zo kocht ik dus heel veel brood en was er aan het einde van de dag nog een beetje over haha.

Voor ons uitje kocht ik ook nog een pak Kinder Bueno’s en capri-sun, want dat is altijd lekker!

Nog voor in de voorraadkast

Voor in de voorraadkast nam ik nog macaroni en pastasaus mee!  Altijd handig om in huis te hebben en samen met de ham hebben we sowieso een maaltijd haha. Ook ging er weer een zak aardappelen mee, want die waren weer op.

En dat waren alle boodschappen! Ik heb nog een dag later wat chips gehaald en meeneemkoekjes. En zo kwamen we uit op ongeveer €35,- deze week. Helemaal goed! Waar haal jij eigenlijk je boodschappen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Tamara
  april 25, 2018 / 7:27 am

  Ik haal eigenlijk alles bij de Albert Heijn. Elke dinsdag is hier ook 3 broden voor 5 euro. Verse Tijgerbrood.

 2. oma
  april 25, 2018 / 7:51 am

  weer goed gezorgd, Kelly. Je weet waar wij onze boodschappen halen en daarbij is het ook vaker verschillend. Een fijne dag en groetjes van oma xx

 3. José
  april 25, 2018 / 8:03 am

  Ik ben ook klant van de plus en ben gisteren ook al geweest. Verder ga ik ook naar de lidl en de aldi.

 4. Ans v zantvoort
  april 25, 2018 / 8:24 am

  Meestal naar de Jumbo, die is het dichts bij, maar ook wel naar de A-H en Lidl .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: