20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Bij Zus’ boodschappenwagen: de groenten waren op!

Bij Zus’ boodschappenwagen: de groenten waren op!

Het is tijd voor een nieuwe boodschappenwagen. Dit keer was ik nog op tijd voor de aanbiedingen die ik vorige week misliep. Maar wat vooral opviel was groenten. Want die waren overduidelijk op! 

Vorige week was ik te vroeg met mijn boodschappen, gezien de weekaanbiedingen. Voor de rest was het dikke prima, want tot donderdag heb ik het perfect weten te halen met wat ik had gehaald. Op het brood na dan, maar dat wist ik. Donderdag had ik tijd over en besloot ik naar de winkel te gaan, zodat ik zeker weten kon profiteren van de aanbiedingen die ik heel handig vond.

Tandpasta

Ja, ik begin gewoon meteen met het saaist. De tandpasta! Die was op, in principe al een paar dagen, maar wij (eerder ik) ben nogal van het er nog uit proberen te duwen. Ik vergeet het ook gewoon te kopen, volgende keer neem ik in Duitsland weer een voorraad mee.

Brood e.d.

Qua brood en koekjes nam ik bovenstaande mee. Het halve brood was voor de vrijdag en het hele brood voor in de diepvries. Gisteren haalde ik bij de Jumbo nog een half maisbrood, maar dat zeg ik verkeerd, want die kreeg ik van mama haha. De cakejes nam ik mee voor lekkers ’s avonds en de brinky’s gaan weer mee naar het werk.

Voor in de koeling en in de voorraadkast

De potjes yoghurt mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Feit is wel dat ik ze aankomende week bij moet halen. Ik heb er afgelopen vrijdag een aangebroken en die eet ik morgen liever niet meer op. Maar goed, doordeweeks moet ik daar eigenlijk altijd wel een potje van bij halen.

In de voorraadkast belandde de aardappelen, want ook die waren op. En de haring nam ik mee voor op brood als we daar zin in hebben. Normaal is dat vaak op zondag bij de brunch, maar gisteren bleef hij dicht. Dus die is voor op een ander moment.

Heel veel groenten

En dan nu de groente! De potten HAK waren in de aanbieding voor €1,- per stuk. Ik vind het fijn om die in de kast te hebben. Handig om aan te pakken. De bietjes koud of in een stamppot. De rode kool kocht ik weer met peer, die vind ik lekkerder dan met appel. En hier reageer ik zeker niet op. En de bonenschotel is voor Kenneth eigenlijk iets te spicy, maar goed met wat rijst en vlees eet hij het wel op. Lekker, makkelijk en we hebben weer groenten binnen.

groenten

De Bonduelle zakken waren ook in de aanbieding voor €1,- per stuk. Hier zijn we groot fan van! Makkelijk aan te pakken en genoeg voor beide. Ik nam spruitjes, sugarsnaps, mexico melange en brocolli mee. Die broccoli ging afgelopen vrijdag al op. Ook nam ik weer ovenvis mee, die vinden we erg lekker. Een pakje gehakt vind ik fijn om aan te pakken en de ijslolly’s zijn voor de keelpijn waar ik mee kamp. Die zet ik in een glas water en dan heb ik lekker koel water om de keelpijn mee te verzachten.

Niet op de foto

Wat niet meer op de foto staat, maar wat we afgelopen zaterdag nog mee brachten van de Lidl is broodvlees, stokbrood en paaseitjes. Het stokbrood voor ontbijt, het broodvlees voor het ontbijt en van de week en de paaseitjes, omdat ze lekker zijn.

Uiteindelijk was ik €24,37 kwijt bij de Plus en €10,76 bij de Lidl voor de boodschappen. Voor volgende week hoef ik niet moeilijk te doen met de aanbiedingen. Want die vallen voor mij enorm tegen haha. Geen probleem, dan halen we gewoon weer wat anders. Heb jij eigenlijk al de eerste paaseieren gekocht?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  maart 19, 2018 / 6:42 am

  Ja ja alleen vielen ze tegen. Gewoon massief vinden we het lekkerst maar hier xit n soort melig vullinkje in. Lol. Enne dat brood; je nam hem zelf mee hoor
  Het was warm gezellig maar ijskoud buiten. Brrr
  Fijne dag, fijne week en denk eraan: rustig aan.
  Probeer te genieten
  Xxxx

 2. oma
  maart 19, 2018 / 7:57 am

  wij hebben ze ook al langer in huis, maar ik vergeet ze. Help me er de volgende keer maar eens aan denken. Jij zorgt goed voor de bik, flink groenten, goed zo! Fijne dag Kelly, liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: