2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus’ boodschappenwagen: Iets te vroeg

te vroeg

Zo de weekboodschappen zijn weer binnen. Alleen was ik achteraf iets te vroeg, want de goede aanbiedingen kwamen op zondag. En ik was er op vrijdagavond! Maakt niet uit, dat halen we van de week, maar nu het grootste deel.

Te vroeg

te vroeg

Zoals ik al zei deed ik afgelopen week op vrijdagavond de boodschappen. Aangezien ik niet naar voetbal kon vond ik dat een goede tijdsvulling. Ik besloot eerst naar de Lidl te gaan voor meeneemflesjes en vervolgens naar de Plus. Bij de Lidl nam ik zoals gewoonlijk weer meer mee, maar dat heb ik dan bij de Plus niet hoeven halen. Bij de Plus heb ik me rustig gehouden, omdat ik in de gaten had dat er aanbiedingen in het vat zaten die gunstig voor mij waren.

Zo kocht ik amper groente en zag ik inderdaad in het krantje dat ze in de aanbieding waren. Er waren nog een aantal aanbiedingen aankomende week waar ik blij mee was. Maar die neem ik denk ik in de volgende weekboodschappen mee! Het brood was op, dus dat besloot ik ook op een ander moment mee te nemen en zo kom je dan op een lager bedrag dan gepland uit. Maar goed, wat nam ik wel mee?

Voor in de koelkast en diepvries

Voor in de koelkast en diepvries kon ik al het grootste gedeelte halen. Zo haalde ik 3 soorten broodvlees. En had ik als idee om een blikje tonijn te gebruiken voor een tonijnsalade te maken. Het blikje tonijn ging mee, maar ik heb het nog niet gemaakt. Trouwens, even quick tip, dit blikje kost maar €0,85. Echt niet veel voor tonijn en het smaakt meer dan prima.

Druiven bewaar ik meestal op het aanrecht, maar aangezien ik ze op vrijdag gekocht nam ik ze mee voor in de koeling. Deze waren vorige week in de aanbieding en Kenneth heeft ze graag. Tenminste dat hoop ik, want de ene druif is de andere druif niet haha.

Kenneth neemt qua zuivel altijd meeneem pakjes drinkyoghurt en chocolademelk mee. Die waren op, dus die mochten weer mee en ik nam mijn potjes yoghurt mee. Ook het broodboter was op, dus die moest weer mee. Alleen klopt het niet helemaal wat betreft de locatie waaronder ik hem plaats. Wij zetten hem namelijk in de voorraadkast.

Voor in de diepvries had ik een doosje groente meegenomen. Ook nam ik weer eens zalm in bladerdeeg met psinazie mee, heel lekker! En ik nam weer gehakt mee. Daar wil ik van de week pasta mee maken.

In de voorraadkast

Voor in de voorraadkast nam ik de Brinky’s en ontbijtkoekrepen mee. Die gaan deze week weer mee in de tas. De zak chips heeft er denk ik 2 uurtjes maximaal gelegen, want die had ik meegenomen voor vrijdagavond.

Omdat ik zondag niet naar de winkel wilde nam ik 2 baguettes mee. Precies genoeg voor allebei! En stiekem vond ik het nog lekkerder als uit de winkel. Het had wel wat dat op zondag een broodje in de oven schuiven haha. De bagels nam ik wel mee voor in de voorraadkast. Die kocht ik bij de Lidl voor €0,99 per pakje. Echt een aanrader! Met een hamburger, visburger, of gewoon een roerei.

En als laatste nam ik weer flesjes drinken mee! Gelukkig is het vitaminewater van de Plus weer op. Dat doe ik niet meer, die van de Lidl vind ik persoonlijk véél lekkerder. En ik nam weer 6 flessen water mee. Altijd handig om mee te nemen zo of met wat limonadesiroop.

En dat waren de boodschappen voor nu! Ik verwacht dat er bij de prijs nog zo’n €5 bij komt voor deze week. En dan ben ik, €10,52 bij de Lidl kwijt, voor nu €18,71 bij de Plus, in totaal ongeveer €35 kwijt voor deze week. Op welke dag doe jij je boodschappen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  maart 12, 2018 / 7:34 am

  Vaak op zaterdag maar ook wel de zondag ochtend. Liefst met een lijstje want anders vergeet ik wat. Brood bij onze bakker. Die jammer genoeg sluiten gaat.
  Xxx

 2. oma
  maart 12, 2018 / 8:05 am

  je had weer goed gezorgd voor het eten en drinken. Het komt bij ons niet zo nauw met het boodschappen halen, opa haalt ze graag, maar meestal tegen het weekend eerst even naar Jumbo. Wat is die foto van Kenneth met Olaf leuk! Een goeie start vandaag en veel plezier, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: