2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus’ boodschappenwagen met vooral koelkast spullen!

koelkast

Het is tijd voor een nieuwe boodschappenwagen! Een boodschappenwagen met vooral koelkast spullen, maar ook best wat drinken en andere dingen. Het is niet super veel, maar ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe boodschappenwagen.

Niet zo heel veel

Net als vorige week had ik niet super veel boodschappen nodig, vandaar ook dat er vorige week geen boodschappenwagen online kwam. Afgelopen week ben ik ook nog 2 of 3 keer zo bij de winkel geweest, maar iedere keer voor klein spul. Ik had ook nog veel in de kast en vooral veel in de diepvries. Dus ik had niet zo heel veel nodig, ook wel eens lekker.

Vooral voor in de koelkast

Vooral de koelkast vulde ik bij! We hadden door de week heen nog broodvlees gehaald bij de Lidl, dus echt veel had ik daar niet van nodig. Maar toch nam ik een paar dingen mee voor op brood. Filet Americain, smeerkaas en heks*n kwarkspread. En naar die laatste was ik erg nieuwsgierig, ik moet zeggen dat ik hem erg lekker vind. Weer eens wat anders! Voor een avond of 2 wil ik bobotie maken en daarvoor had ik nog een appel en crème fraîche nodig. Als laatste weer 2 potten yoghurt voor het ontbijt.

Voor in de diepvries

Voor in de diepvries nam ik nog wat vlees mee. Lekkere barbecue worstjes, die smaken ook prima uit de pan. En saté schnitzels die ik in de diepvries verdeelde door 2.

Brood

Ook niet geheel onbelangrijk is het brood dat ik weer mee nam. Ik hoef dan wel maar 3 dagen te werken, maar dan is er nog ontbijt of lunch. Kenneth moet er misschien 4 werken, dus dan is het wel zo handig als hij wel brood heeft om mee te nemen haha. Dus weer 2 broden die in de diepvries gingen. En nog ontbijtkoek om mee te nemen!

Drinken

De flesjes water waren weer op, dus die nam ik mee. Ook de meeneem pakjes waren bijna op, dus het was weer tijd voor nieuw. Kenneth wilt graag gewoon de chocomel chocomel hebben, dus ik heb besloten daar maar gewoon aan mee te werken. Iets duurder, maar wel ook lekkerder. En ik nam een flesje sinaasappel banaan smoothie mee, voor de vitamines.

En dat waren de boodschappen van deze week! Vooral koelkast spul dus haha. Heb jij ook wel eens bij vlagen minder boodschappen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    mei 7, 2018 / 7:49 am

    Dat varieert hier ook wel eens, maar het komt gemiddeld op hetzelfde neer. Maar dat houden wij niet zo goed bij. Op donderdag de meeste boodschappen en verder wil opa elke dag wel boodschappen halen. Inderdaad weer een gebroken week en voor jou een heel lang weekend! Fijne dag Kelly, groetjes oma xx

  2. José
    mei 7, 2018 / 3:34 pm

    Af en toe is het goed om de kast en koelkast eens leeg te maken en weer opnieuw te vullen. Zo voorkom je dat spullen van de datum verlopen. Op die manier ben je eens een week goedkoper uit. Gr xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: