0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Bij Zus’ boodschappenwagen met speculoospasta

speculoospasta

Het is weer tijd voor een kijkje in de boodschappenwagen! Dit maal zit er vooral veel diepvriesgroente in en er zit een potje speculoospasta in. Heel erg lekker! Ik neem je mee.

Een overview van een groot deel van de boodschappen. Met nadruk op een groot deel, want natuurlijk zijn er alweer een aantal dingen op haha.

Groente in de diepvries

Voor in de diepvries nam ik 4 zakjes Bonduelle groente mee. Die vind ik heel handig om aan te pakken en nu waren ze weer in de aanbieding voor €1,- per stuk. Ook nam ik 3 soorten vlees mee, want het was 3 voor €7,50. Ik nam een bakje met 4 boomstammetjes mee, die had ik al gebakken toen ik foto’s maakte. En nog een bakje mager rundergehakt en een bakje met kipfiletblokjes. Wat ook in de diepvries belandde is een heel brood. De ander legde ik op het aanrecht.

Van alles in de koelkast

Voor in de koelkast had ik zoals gewoonlijk 2 potten yoghurt. Ook nam ik een pakje broodvlees mee, er lag nog kalkoenfilet in de koelkast, dus dat was genoeg. En voor de lekker nam ik beenhamsalade mee. Weer eens iets anders voor op de boterham! Ook nam ik Blue Band boter mee, doe ik normaal nooit, maar het was in de aanbieding en goedkoper dan wanneer ik het van de Plus zou kopen.

Speculoospasta in de voorraadkast

In de voorraadkast belandde als eerste een potje Lotus speculoospasta! Die waren Kenneth en ik een beetje vergeten en bij Mandy hadden ze een potje met crunch staan. De potjes zonder crunch en de koekjes waren in de aanbieding, dus toen moest er wel een potje en een pakje mee haha. Ook nam ik weer special flakes mee, want de cruesli was op. Een potje chicken tonight voor in de voorraad is nooit verkeerd. Om mee te nemen nam ik nog drinkyoghurt en ontbijtkoekrepen mee, zoals altijd haha.

Zo en dat waren alle boodschappen van afgelopen zondag weer. Ik was in totaal €28,64 kwijt, halleluja! Ik had ongeveer €5,- korting, dat was lekker. Natuurlijk moet ik nog wat kleine dingen halen, dus ik verwacht uiteindelijk rond de €35,- te zitten. Toppie! Heb jij ook wat leuke aanbiedingen kunnen scoren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Tamara
  april 17, 2018 / 7:26 am

  Luca vindt dat speculoos ook erg lekker. En witte chocoladepasta.

 2. oma
  april 17, 2018 / 7:41 am

  Zo kun je weer een paar daagjes vooruit, het is ook fijn, dat je na het werk gen boodschappen MOET doen. Een fijne dag, Kelly, geniet ervan, het is mooi weer. Groetjes oma xx

 3. José
  april 17, 2018 / 8:14 am

  Vanmiddag ga ik naar de plus. Die bonduelle groente koop ik ook altijd zijn heel fijn en gemakkelijk om in huis te hebben.verder zie ik het meestal als ik in de winkel loop, en bedenk me dan wat eten wel weer allemaal. Fijne week en geniet ook van het mooie weer. Gr xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: