20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Bij Zus’ boodschappenwagen: weinig boodschappen

weinig

Het is weer tijd voor een kijkje in de boodschappenwagen. Zondag had ik nog weinig weekboodschappen nodig. Maar het was wel weer genoeg om te laten zien! Zo nam ik sinds tijden weer eens kipfilet mee.

Best weinig boodschappen

Zoals je ziet is het best weinig. Ik heb in ieder geval normaal gesproken meer nodig. Maar aangezien ik de groente nu weer in voorraad had, was dat niet nodig. En alles wat ik mis gaat van de week weer even mee met tussendoor een boodschapje. Zo zag ik dat ik wat dingen toch was vergeten en die haal ik ergens deze week nog bij. En ik had al een pak hagelslag en cruesli gescoord bij de Lidl.

In de koelkast

Voor in de koeling nam ik broodvlees mee, 2 potten yoghurt, komkommer en stokbrood met kruidenboter. Als broodvlees had ik gehaktbrood met uien en chorizo gehaald. De komkommer is trouwens voor gewoon zo of als bijgerecht bij het avondeten. En het stokbrood is voor wanneer we soep eten deze week.

In de snoepkast

Voor in de snoepkast nam ik meeneemkoekjes mee en ontbijtkoekrepen. De chips was in de aanbieding, dus die nam ik mee voor in de kast. Maar goed, zodra het hier in huis wordt ontdekt wordt het ook open getrokken. Helemaal prima haha.

In de diepvries

Als diepvriesproducten had ik 2 kipfilets, eeuwen geleden dat ik dat kocht. Maar ook wel weer eens lekker! Ook nam ik 5 hamburgers mee, die waren in de aanbieding en zijn fijn omdat je ze bij verschillende gerechten kan gebruiken. Als groente nam ik nog oosterse wokmix mee, die is of voor met bami en saté of voor de chicken tonight waar ik ook de kip voor kocht.

In de voorraadkast

De voorraadkast in de berging vulde ik aan met 2 pakken sap, die vinden we allebei erg lekker. Misschien wel leuk voor het paasontbijtje aankomende zondag. Ook haalde ik een voordeelpak rijst, maar die vergat ik te fotograferen. En champignonsoep, die is voor een avond met het stokbrood. Iets simpels, omdat je soms gewoon even niet weet wat je moet maken.

En als laatste, voor de Pasen, 20 eieren! In mijn berekeningen was dat een stuk goedkoper dan wanneer ik al gekookte eieren zou kopen. Dus die nam ik ook mee! Lekker voor zo of op brood om mee te nemen.

En dat waren alle weekboodschappen weer. Ik kocht ook nog een groot pak Calgon bij de DM in Duitsland! Dat is daar een stuk goedkoper. Bij de Plus was ik €32,74 kwijt en voor het pak Calgon nog een tientje. Ik zal dus uiteindelijk ongeveer op €50,- uitkomen deze week. Had jij veel nodig voor deze week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 27, 2018 / 8:28 am

    jij bent ook altijd aan het zorgen, boodschappen doen is leuk als je er tijd voor hebt! Fijne dag Kelly en laat de zon schijnen! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: