2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus’ boodschappenwagen wereldgerecht en drankvoorraad

wereldgerecht

Een dagje later, maar het is weer tijd voor een kijkje in de boodschappenwagen. Ik haalde 2 mixen voor een wereldgerecht, wat drankvoorraad en nog van alles en nog wat. Ik laat het je graag zien!

Een echt kijkje in de boodschappenwagen! Net voor ik de boel ging inladen in de auto. Ik neem altijd de zelfscanner, zo heb ik een beeld op wat het gaat kosten en hoef ik niet te schrikken. Dan zet ik de boodschappentas in de kar en kan ik die gelijk vullen. Scheelt een hoop werk haha.

Een overzicht van alle boodschappen die ik meenam! Valt reuze mee denk ik zo.

Brood en dergelijke

Ik nam 2 volkoren broden mee, die wat ik altijd haal. Daarmee kan ik dus 4 dagen brood om mee te nemen afvinken. Ook nam ik weer een pakje ontbijtkoekrepen mee. Die neemt Kenneth altijd mee de weg op.

Drankvoorraad

Bij drankvoorraad denk ik niet aan zeup haha. Ik nam 2 pakken Dubbel Friss en 2 pakken Ice Tea mee. Die waren in combinatie in de aanbieding. Voor de voorraad nam ik ook 2 flessen aanleng mee. En ik nam een voordeelpak van 15 pakjes chocomel mee. Ik koop de enige echte Chocomel alleen in de aanbieding, dus Kenneth had weer geluk!

Voor in de koelkast

Voor in de koelkast kocht ik 2 potten yoghurt, zoals altijd. Kalkoen filet en gebraden gehakt voor op brood. Rookkaas voor op brood voor Kenneth. 2 slaatjes voor mee te nemen naar het werk, voor allebei eentje. En nog 10 eieren, want ik had er 4 nodig voor bananenbrood.

In de diepvries

De lekkerste vissticks!

In de voorraadkast

De wereldgerechten waren in de aanbieding, dus ik nam 2 pakjes mee. Roti om uit te proberen en bobotie, omdat we die ontzettend lekker vinden. Ook nam ik weer een bakmix voor bananenbrood mee met natuurlijk bananen. En ik haalde noodles, want Kenneth had veel zin in noodles met saté en satésaus.

Afwasmiddel

En ik nam nog afwasmiddel mee! Niks spannends haha.

En dat waren de boodschappen van deze week weer! Ik moet misschien nog een half brood halen, maar dat weet ik donderdag pas. In totaal was ik €33,15 kwijt. Dus daar was ik heel tevreden mee! Haal jij wel eens een wereldgerecht?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tamara
    april 10, 2018 / 7:46 am

    Ik heb een hele voorraad aan wereldgerechten. Ik haal altijd de kip tandoori, kip madras, risotto, kip piri piri en de burritos. Dat gaat er hier allemaal goed in. En lekker makkelijk maken.

  2. oma
    april 10, 2018 / 8:20 am

    je weet Kelly, dat wij het allemaal zelf klaar maken, dan weten we ook dat er geen verkeerde toevoegingen inzitten. Maar wij hebben ook veel meer tijd als jij. Jij red je mooi in je drukke leventje. Een heel fijne dag en succes met liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: