20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Bij Zus naar Engeland| Hastings Pirates Day en Brighton again

Pirates Day

Het is tijd om naar onze laatste volledige dag in Engeland te gaan kijken. Een dag die we doorbrachten op een stukje Pirates Day in Hastings en uiteraard weer Brighton. Ik neem je graag nog even mee!

Hastings Pirates Day

Gisteren waren we bijzonder vroeg op met z’n allen. Jill en ik zaten beide rond 8 uur al in de woonkamer en rond 9 uur kwam Kenneth ook binnen wandelen. Hij kookte voor ons een eitje, terwijl ik nog bezig was met het Harry Potter dagboek en Jill lekker chillde. We ontbeten samen en toen was het klaar maken om te gaan.

Pirates Day

We begonnen de dag in Hastings. Onderweg er naar toe kwamen we verschillende mensen tegen in piratenkostuums. Bij de eerste piraat dachten we oké, misschien een feestje. Maar toen we er steeds meer tegen kwamen ging ik toch even googlen. Het bleek Hastings Pirates Day te zijn, een dag die ieder jaar weer terugkeert. Heel tof! Het was druk met allerlei piraten en overige toeristen. We kwamen verschillende Jack Sparrows tegen. Erg grappig! De straten waren gevuld met mensen, piraten en kraampjes. En op het plein werd er nog een scene nagespeeld.

Brighton again

Het was al voorbij 1 toen we besloten naar Brighton te gaan. Daar waren we uiteindelijk rond 3 uur. We moesten zoeken naar een parkeerplaats en gelukkig vonden we die. Voor 5 uur betaalden we £25.50. Extreem prijzig haha. We gingen weer all the way up naar Oliver’s Brighton. En daarna liepen we via binnenwegen weer naar beneden.

We kwamen een toffe zaak tegen met milkshakes en frozen yoghurt. Echt heel erg lekker! Shakewell, echt eentje om op te zoeken. En de winkeltjes op de straten zijn er zo kleurrijk, echt heel gezellig om te lopen. Ik zag er nog mooie tassen staan, maar £60 vond ik wat veel. Daar kan ik meer andere dingen voor krijgen. We slenterden door de straten, liepen nogmaals bij Waterstones naar binnen en een toeristenwinkeltje werd ook bezocht. En toen wandelden we door The Lanes op weg naar een plaatsje waar we pizza konden eten.

We vonden een leuke tent tussen de straten met echte Italianen en een Italiaanse sfeer. En iets verderop in de straat stond iemand Frank Sinatra te zingen. Een gezellige sfeer. Het restaurant had buiten een grote tv staan waarop het WK werd afgespeeld. Frankrijk won en eigenlijk was niemand echt enthousiast. Best grappig. Na het eten wandelden we over de boulevard naar de pier. Daar deden we nog een rondje en toen liepen we richting auto.

 

Last night

Onderweg naar het appartement maakten we nog een foto met de Fortuna sjaal bij het stadion van Brighton. Dat was toch nog even belangrijk haha. Eenmaal terug deed Kenneth de afwas, hield ik nog een mini fotoshoot op het balkon en daarna was het afschakelen. Kenneth ruimde nog van alles op, ik schreef dit dagboek en Jill keek nog Netflix op haar telefoon. Een rustige zondagavond. Morgen moeten we weer vroeg op, boodschappen doen, nog even winkelen in een super leuk winkelcentrum en dan op naar de boot.

We hebben dus nog een beetje van de dag over hier in Engeland. Maar dit was de laatste volledige dag hier. Jammer, maar het is gelukkig geen vaarwel. Jullie houden dus nog een dagboek tegoed en ik ga me nog een dagje vermaken.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 16, 2018 / 7:45 am

    weer duidelijk en mooi geschreven Kelly en wat een idee om de Fortuna sjaal mee te nemen. Leuke foto, Fortuna in Brighton. Nog een heel fijne dag en goeie reis terug! Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: