2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus on the road #4 een rit met een blauwe plek

blauwe plek

Het is weer zaterdag, dus tijd om je weer mee de weg op te nemen. Dit maal rijden we eerst richting Gelderland om vervolgens een beetje beduust door een blauwe plek de 2 andere ritten nog te gaan rijden.

Even richting Gelderland

De dag begon niet super vroeg, om kwart voor 4 ging pas de wekker. Op naar de standplaats! Daar stond de auto al klaar om te vertrekken.Kenneth had al voor geladen, dus het was gewoon op richting Gelderland. Dat verliep lekker soepel via de A50, een klein stukje A12 en daarna nog een stukje A50. Lossen en laden was eigenlijk zo gebeurd, niet zo handig, aangezien we 3 kwartier pauze moesten maken. Uiteindelijk wisten we een beetje tijd te rekken en stond de pauze erop. Op naar Weert!

Een blauwe plek

In Weert moesten we lossen. De docks stonden vol, dus we moesten even wachten. Kenneth stond even met een andere chauffeur te praten over hoe die chauffeur zijn pompwagen weg moest. Op het dock ernaast was iemand bezig met een lange staaf  (het lijkt op de staf van sinterklaas) waar je normaal het bovenzeil van de trailer mee openmaakt. Die wilde hij terughangen, maar ergens ging het mis.

Zo viel de staf/staaf bovenop Kenneth’s hoofd. En de punt van deze staf tikte het hoofd van de chauffeur ernaast aan. Die chauffeur bloedde dus behoorlijk. Kenneth was even dizzy, had gelijk een ei op het hoofd en een blauwe plek. Ik moest van schrik even naar buiten, want ik werd niet lekker van het bloed. Dat is iets nieuws voor mij. Er moest in ieder geval van alles geregeld worden, de andere chauffeur naar een huisartsenpost, vrachtwagen aan de kant, etc. Uiteindelijk zette Kenneth de auto aan en kon hij lossen.

Door met de rit

Na het lossen gingen we door richting Venlo. Echt een beetje beduusd door alles wat er was gebeurd. Gelukkig niks super ernstigs, maar je bent toch even geschrokken door alles. Kenneth voelde zich niet goed, maar ging toch dapper door. In de buurt van Venlo deden we laden en daarna gingen we door naar Nieuwegein. Dat was weer even spannend qua rijtijd, maar gelukkig haalden we het net. Het lossen was zo gebeurd en daarna besloten we toch door te gaan naar Tilburg. Dat was nog even twijfelen vanwege de duizeligheid en misselijkheid van Kenneth. Die was gelukkig minder, alleen de flinke hoofdpijn was nog echt aanwezig.

De weg naar Tilburg verliep vlot en ook in Tilburg zelf ging het lekker snel. Heel erg fijn! Nadat we daar hadden geladen gingen we weer richting Venlo om te lossen. We hadden even file op de A58 richting Eindhoven en bij Eindhoven, maar die waren we ook zo door. En ondertussen was ik weer aan het schrijven geslagen. Ook met lossen waren we zo klaar. Dat was top! En toen konden we terug richting standplaats en hadden we weekend!

blauwe plek

Dit ritje was me weer wat. Ik was blij dat ik juist bij deze erbij was en Kenneth nog even in de gaten kon houden. Het was me allemaal even schrikken met de blauwe plek, het ei, en het bloed. Maar goed, ook die dingen kunnen gebeuren als je onderweg bent!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    december 1, 2018 / 4:04 pm

    Oei dat is inderdaad even schrikken had toch beter even naar de huisartsenpost kunnen gaan want zo,n staaf op je hoofd is niet niks Zou als ik jullie was er toch even naar laten kijken je weet maar nooit Verder een heel fijn weekend samen geniet van je vrije tijd is zo weer om

  2. oma
    december 4, 2018 / 11:59 am

    geen fijne rit, maar gelukkig met een goeie afloop. En dat ook nog net voor je verjaardag. Een late reactie, omdat we het een paar dagen zonder computer hebben moeten doen. We zijn er weer! Maar heel veel achter! Fijne dag verder, knuffel oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: