0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Bij Zus on the road #8 naar België en terug

België

Het is zaterdag en ik vind het weer tijd om jullie mee op pad te nemen!
Ik ga jullie meenemen naar België en weer terug met nog wat kleine afhalers toe. Ga je met ons mee?

Op naar België

Afgelopen woensdag ging de wekker om 4 uur. Ochtendstond goud in de mond, toch? Het was in ieder geval lekker op tijd! Kwart voor 5 zaten we in de vrachtwagen en konden we vertrekken naar Lokeren. Een plaats achter Antwerpen, wat wil zeggen dat we de Antwerpse ring voorbij moesten. Een uitdaging! Gelukkig viel het mee, want we hadden alleen wat lichte vertraging. Rond 7 uur stonden we dan ook in Lokeren!

We werden terug naar de wagen gewezen, want we konden pas om 8 uur beginnen. Geen probleem, een verplicht dutje doet altijd goed, maar iets voor half 8 belde Ger om te vragen hoe het ging en ietsje later stond er iemand aan de deur om te vragen of we ook moesten lossen. En dat klopte! Dus mochten we lossen en waren we iets na 8 uur leeg. En toen was het tijd om te laden! Dat duurde 2 uur. Een behoorlijke lange tijd in een hele koude loods. Maar daarna zat de wagen weer compleet vol. Op naar Duitsland.

Onderweg kwamen we nog mooie plaatjes tegen! De lucht was prachtig, door de kou met de zon en de bewolking. En onderweg las ik het boek Instaproof. Super interessant als je van je Instagram een succes probeert te maken. Ik vind hem echt geweldig!

Nog meer mooie plaatjes

Rond kwart voor 1 waren we in Duitsland waar de wagen gelukkig wat sneller was gelost! Volgens mij waren we met 3 kwartier klaar. En daarna hadden we nog 4 afhalers gepland staan om te doen in de omgeving van Weert.

Onderweg naar de 1e afhaler dronken we een blikje cola die Kenneth nog had staan. Mijn favoriet! En altijd leuk om te fotograferen. Wisten jullie al dat ik een Coca Cola verzameling had? Ik ben er niet meer actief mee bezig, maar er staat en ligt nog van alles in huis.

Deze mooie regenboog kwamen we tegen langs het kanaal. Toevallig kwamen we ook uit bij het punt waar hij vandaan kwam. Helaas lag er geen pot goud naast de weg. En als je goed kijkt zie je ook nog een 2e regenboog.

Lossen, koppelen, laden

België

Nadat we 3 van de 4 afhalers hadden geladen was de auto vol en konden we terugkomen om te lossen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Kenneth had de wagen zo leeg met 2 jongens van de loods. Top! Want wij moesten de trailer om gaan koppelen op de standplaats. Kenneth had niet zijn eigen trailer bij zich en dat was wel nodig voor de volgende dag. Dus omkoppelen en weer terug waar we de auto met 5 man in 16 minuten tijd hadden geladen. Zo cool! En toen was het terug naar de standplaats en op naar huis.

Het was me een dagje wel! Het lange wachten in de kou ging in de botten zitten, 
maar gelukkig hadden we daarna tijd om op te warmen en nog actief bezig te zijn. 
En die lucht, zo bijzonder! Kan jij daar ook zo van genieten?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ans v zantvoort
    januari 12, 2019 / 5:03 pm

    Het zijn wel lange dagen zo, maar ook wel genieten van alles wat je ziet onderweg. Geniet van de rest van het weekend gr van ons

  2. oma
    januari 13, 2019 / 8:50 am

    Zo is elke rit weer anders en je komt door heel Nederland, maar ook soms in België en Duitsland. Onderweg maak je mooie foto’s, het weer was slecht, zo te zien. Een fijne dag Kelly, groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: