2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus vlogt! Bij Zus’ blogverjaardag en huiselijke zondag

huiselijke zondag

Het is tijd, tijd om adviezen van jullie onder de arm te nemen, om gewoon iets nieuws te doen en mijn onzekerheid de baas te worden. Het is tijd voor de eerste dagvlog van november. Een waarbij ik je meeneem door Bij Zus’ blogverjaardag en een huiselijke zondag.

Vorige week zondag ben ik weer begonnen met vloggen. In juli probeerde ik het al eens eerder, maar werd ik lichtelijk uit het veld geslagen door andere omstandigheden. Ik had er mijn hoofd even niet meer naar en op YouTube aan de slag gaan vond ik spannend. Dus de maanden verstreken en voor ik het wist was het bijna november. De blogverjaardag van Bij Zus.

Aan de slag met Youtube

Om te kijken of de thee nog de juiste smaak had hield ik een enquête en daarin kreeg ik het advies om toch nog eens te kijken naar Youtube. Dat vond ik heel tof om te horen, omdat het ergens in mijn achterhoofd ook weer terug aanwezig was. Het lijkt me leuk om gewoon eens een jaar vast te leggen in videovorm. Om te zien hoe ik daar in groei, hoe ver ik uit mijn comfortzone durf te stappen en om ook nog een andere doelgroep aan te spreken. Laat ik voorop stellen dat ik gek ben van schrijven, maar editen vind ik ook onwijs leuk. Of ik het uiteindelijk een jaar vol ga houden weet ik niet, laten we maar eens beginnen met november.

huiselijke zondag

Maar het is niet voor niets dat ik 10 jaar geleden filmpjes maakte met mijn zusjes en deed bewerken met Windows Movie Maker. En trots dat ik er dan op was. Echt hilarisch! Op het VMBO maakte ik ook filmpjes voor de leerling bemiddeling en voor mijn profielwerkstuk. En zo zie je dat hoe ouder je wordt er ook nog wel eens oude hobby’s terug in beeld komen. Echt heel leuk! Echter kroop ik toen zelf nog niet voor de camera, dat kwam pas met bloggen en met mijn vervolgopleiding. Want wie mij al volgt vanaf Kelly’s blog weet dat ik al een paar keer met Youtube bezig ben geweest. Maar het viel me altijd op dat dit het minst bekeken werd. Nu ga ik er gewoon voor! Verstand op 0, ik doe het voor mijzelf en voor wie het leuk vind deel ik het ook met jullie!

Bij Zus’ blogverjaardag en een huiselijke zondag

In deze vlog neem ik jullie mee door de blogverjaardag en onze huiselijke zondag. We wandelen door het bos, genieten van de paddenstoelen, ik doe het huishouden en volg een webinar van Kelly Caresse.

Ik hoop dat je hem leuk vond! Hij is ook te kijken op IGtv mocht je dat fijner vinden kijken. Vanaf nu zal ik iedere zondag een leuke vlog uitlichten en delen op Bij Zus. Mocht je in de tussentijd niks willen missen, volg me dan via een van de social media kanalen, dan kom je er vanzelf bij uit!

Hele fijne zondag! Maak er wat moois van, hier schijnt inmiddels de zon!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 8, 2020 / 2:38 pm

    Succes Kelly, het was leuk om te zien. Knap dat je er aan begonnen bent. Nog een heel fijne dag, en geniet er allemaal samen van. Groetjes van oma en tot ziens, xxxxxxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: