2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus vlogt! hoe is mij het vloggen bevallen?

vloggen

Na bijna 4 weken vloggen, waarvan er 3 weken online kwamen, leek het me leuk om terug te kijken naar afgelopen maand. Hoe is het vloggen mij bevallen en ga ik er in december mee verder? Ik klets jullie bij!

Wat vond ik van het vloggen?

Aan het begin van november kondigde ik aan te beginnen met vloggen. Een hele spannende stap waar ik heel veel zin in had. Ik investeerde in een bewerkingsprogramma, ging na 3 dagen over op mijn systeemcamera en ging er volle bak mee aan de slag.

trein

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het oprecht heel erg leuk vond. Alleen liep ik er wel steeds tegen aan dat ik weinig tot niet ‘in het moment’ deed filmen. Ik vond het (te) spannend om echt de filmcamera erbij te pakken als ik ergens langs ging of wanneer Kenneth thuis was. Net als menig ander vind ook ik filmen wanneer je alleen bent veel minder eng, dan wanneer er mensen bij zijn. Ook wanneer je weet dat je alle support krijgt die je nodig hebt. En ergens is dat best stom. Want ik heb toch al een aantal keren voor de camera gestaan met een crew erbij. Dan zou toch praten tegen een vlogcamera niet zo moeilijk moeten zijn.

Maar goed, al doende leert men! Soms moet je gewoon over die drempel heen stappen en het doen. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het zal worden. Maar de eerste stappen zijn gezet en daar ben ik heel trots op.

En dan komt nu de hamvraag! Kelly, ga je door?

Ja! Dat ga ik! Ik heb aan het begin van november gezegd dat ik er voor ging dat november mij niet klein kreeg. Welke omstandigheden dan ook wel weer op mijn pad kwamen, ik zou doorgaan met vloggen. Dat is niet gelukt. Ik zal er morgen in mijn dagboek nog iets meer over vertellen. Maar je moet je voorstellen dat ik op een dinsdag heel pittig nieuws heb gehad en toen dat een week later nog eens gebeurde.. Ja, toen hield het even op. Het een kon ik nog voor me uitschuiven en in hokjes plaatsen, het ander kwam gelijk binnen en moest met twee handen aangepakt worden. Nu weet ik dat ik de draad gewoon weer op moet pakken en dat ga ik doen.

vloggen

De december maand is de drukste maand van het jaar. Op heel veel fronten! Privé zijn er natuurlijk een hoop dingen te doen en regelen. Maar ook bij de post draaien we volle bak. Reden genoeg voor mij om te zeggen dat ik in december ga kijken hoe het bevalt om weekvlogs te maken! Zo kan ik ook eens ervaren hoe dat is en dwing ik mezelf een beetje om de highlights te filmen. Plus, dan zie je mij niet alleen maar achter de computer of in de keuken kletsen. Daarnaast wil ik proberen om regelmatig nog een food video op te nemen. Ik vond het filmen van hoe ik sushi maak zo leuk om te doen. Dat smaakt naar meer!

Dus ik ga verder daar waar ik gebleven was! Heb jij de dagvlogs van november bekeken, wat vond je ervan en wat vind je van mijn keuze voor weekvlogs? Laat het mij zeker weten. Ik ben benieuwd!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 5, 2020 / 7:07 pm

    Een late reactie Kelly, natuurlijk ga jij door en aldoor leert men, jij doet het goed en succes verder van oma, opa leest het later wel. Een fijne avond, knuffel xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: