2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus vlogt! Hoe maak ik sushi met de sushi bazooka?

sushi bazooka

De eerste week van vlogs delen met jullie zit erop. De tijd is voorbij gevlogen en ik heb me er eigenlijk enorm mee geamuseerd. Vandaag deel ik met jullie de laatste vlog van deze week. Hierin leg ik uit hoe ik sushi maak met de sushi bazooka!

Het vloggen is deze week een beetje met vallen en opstaan gegaan. Soms hoor ik dat stemmetje dat zegt dat het totaal niet interessant is. Of dat ik veel te veel puur alleen klets in plaats van dingen laat zien. Nu is dat eigenlijk ook wel een beetje zo, maar goed, jullie telkens laten zien dat ik achter mijn computer zit is ook niet interessant denk ik. Maar ag, met vallen en opstaan zal ik het leren! Voor deze maand wil ik stug volhouden iedere dag een vlog te posten. En dan kijk ik volgende maand of ik het ombuig naar weekvlogs. Ik heb in ieder geval al een polletje geplaatst op Instagram wat daar het liefst wordt bekeken. Ik ben benieuwd! Laat me zeker weten hier in de reacties hoe jij daarover denkt.

sushi bazooka

Maar goed, vorige week zondag hadden we een gezellige sushi avond. Nadat ik wat dingen had gefilmd voor de sfeer ging ik aan de gang met de dag. Dingen regelen achter de computer en vervolgens even de berging opruimen. Nu vond ik die berging opruimen niet echt de meest interessante content en aan het einde van de middag kwam ik niet meer toe aan vloggen. En zo geschiedde dat ik maandagmiddag met de leftovers van de sushi avond een soort ‘Koken met Kelly’ heb gevlogt. Ik leg jullie uit hoe ik de sushi bazooka gebruik. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden! Al met al ben ik er eigenlijk wel trots op.

Veel kijkplezier!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 15, 2020 / 9:11 pm

    het was leuk om te zien Kelly! xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: