20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Bij Zus vlogt! Mijn 19 jaar oude vriendenboekje opnieuw invullen

vriendenboekje

De afgelopen week heb ik weer hard mijn best gedaan om bijna elke dag een nieuwe vlog te uploaden op Youtube en IGTV. Ik voegde 2 keer 2 dagen samen en maakte voor de zondag een extra video. In deze video ga ik mijn 19 jaar oude vriendenboekje opnieuw invullen. Kijk je mee?

Het leek me leuk om als eerste extra video een video op te nemen waarin je me iets beter leert kennen. Op IGTV vulde ik al eens een ‘Get to know me better’ tag in, dus besloot ik voor beide kanalen een ander soort video te maken. Een waarin ik mijn vriendenboekje opnieuw invul! Dat deed ik al een keer eerder op de blog, maar nu vertel ik je wat ik nu in zou vullen en wat ik vroeger heb ingevuld. Ik vind het een leuke video geworden met veel grappige persoonlijke feitjes als mijn favoriete band van vroeger, op wie ik een oogje had en wat ik graag wilde worden. Of mijn bijnamen en of die nog worden gebruikt. Maar ook wat mijn grootste droom was, nog steeds wel is en waarvan ik weet dat hij eigenlijk niet uit gaat komen.

Het is in ieder geval ontzettend persoonlijk, met een klein uitleg over mijn vriendenboekje en waarom het na al die jaren nog steeds zo dierbaar is en natuurlijk alle vragen opnieuw ingevuld!

Ik ben benieuwd wat je er van vind en wens je in ieder geval veel kijk plezier!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. oma Tine
    november 23, 2020 / 9:44 am

    Dat vriendenboekje herken ik en ik heb al een deel bekeken, heel leuk, maar op het moment te veel, ik ga vandaag een keer verder, ben heel benieuwd….

  2. oma Tine
    november 23, 2020 / 6:07 pm

    Het was geweldig om de rest ook te zien. Mooi stuk levensloop van je jonge jaren. Dit was je vriendenboekje en in de toekomst is het prachtig om door je dagboek te bladeren en de vlogs nog eens te bekijken. Misschien ga je ook nog eens een boek schrijven, dan heb je de leidraad bij de hand! Een gezellige avond, knuffel van oma. (zeg maar tegen Jewel, dat het een boefje is) xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: