2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bijkletsen over week 22, het weekmenu en meer!

saturday

Ik ga jullie weer bijkletsen. Maandag schreef ik al over juni, maar daarna had ik weer geen tijd. Tijd is schaars en nu vond ik hem eindelijk even terug. Dus ik maak er een &ZUS van met een weekmenu! Ik neem je mee tussen 28 mei en 3 juni.

Ons weekmenu

Een prachtige vlinder

Vorige week was een werkweek, een werkweek die die niet in mijn favorietenboekje gaat. Het was zwaar en uitdagend. Mijn emmer liep vol en liep ook over. De welbekende tranendal overviel me. Diezelfde dag ging ik laat naar huis. Ik kletste nog even met mijn schoonpapa. En daarna wandelde ik naar buiten. Een vlindertje vloog bij mijn benen. Daar moest ik om lachen, gezien het gevoel dat ik heb bij vlinders. Onderweg naar huis probeerde ik mama te bereiken, maar die nam niet op. En Kenneth nam ook niet op. Ondertussen verscheen er ineens diezelfde vlinder in mijn auto. Zij ging tegen het raam zitten en reed met me mee naar huis. Eenmaal thuis wilde ik haar uit de auto helpen, maar ze besloot op mijn vinger te gaan zitten en niet meer weg te vliegen tot ik de voordeur open deed. Ik ben er bijna heilig van overtuigd dat het oma was. Oma die me een duwtje in de rug wilde geven en een hart onder de riem wilde steken.

Saturday funday

Zaterdag was ik de hele dag in Roermond en dat vond ik héérlijk. Kenneth moest rijden en ik had niet echt zin om de hele dag alleen te zijn. Kenneth zette me bij mijn ouders af en reed toen door. Ik had een heerlijke dag. Eerst werken aan mijn examens en vervolgens werd ik ingetaped bij de fysiotherapeut voor de hooikoorts. Daarna gingen we met z’n vieren naar de Ikea. En dat was weer heerlijk snuffelen. Lekker smullen in het restaurant en daarna shoppen in het magazijn haha. Ik kreeg een koekenpan en een snoeppot die ik eigenlijk zelf wilde kopen. Heel lief.

Eenmaal terug in Roermond bouwde ik het kinderstoeltje op dat ze voor Olaf hadden meegenomen. Daarna dronken we gauw wat met een zelfgemaakte appelflap. We hadden wat haast, want papa, Jill en ik reden nog even naar Horst. Daar ligt een winkel met Funkopop’s en die spaart Jill. Ze hadden nu een hele speciale die ze graag wilde halen, dus dat gingen we doen. Toen we terug waren maakte mama shoarma klaar en na het eten gingen Jill en ik bullet journallen.

Kenneth was rond 8 uur in Roermond, maar die hing ook nog even rond in huis haha. Dus uiteindelijk gingen we pas rond half 11 naar huis.

Good food sunday

Zondag begon uiteraard met de boodschappen doen. Daarna ging ik aan de slag met nog een examenopdracht. Een pittige opgave! We wilden nog even naar Ger en José op de camping, dus ik moest stoppen en het meenemen. Opa kwam nog even langs om kort te kletsen en even een krantje te halen. Want die komt niet meer bij hun, heel vervelend voor ze! Een geluk, ik lees hem niet, dus ik bewaar hem voor de zekerheid. Toen opa weer weg was ging ik me klaar maken en daarna vertrokken we naar de camping.

Het was niet ideaal, want ik had enorme last van de hooikoorts die dag. Echt balen! Maar het was wel erg gezellig. Ik maakte ook mijn opdracht af daar. Rond kwart voor 5 vertrokken we naar Horst. Daar hadden we namelijk afgesproken met Sandra en Sjors. We gingen tapas eten bij Gossiemijne. En dat was erg geslaagd. Naar mijn mening echt een aanrader.

Uiteindelijk gingen we rond 9 weer weg. Dus eenmaal thuis was het boterhammen smeren en naar bed.

Zo dat was het kletsen weer voor nu. Ik ben blij dat ik er voor mijn gevoel nu echt weer tijd voor heb. Hoe gaat het met jullie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 10, 2018 / 9:29 am

    mooi beschreven en vlindertje oma wilde je veilig thuis brengen, mooi! Succes met het afronden van je examen, goed dat je er zo van af bent. Teveel bijeen, maar het komt goed Kelly! Een fijne dag en misschien tot vanmiddag! Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: